teknikjobb.se

Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud lösningar i våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två helägda fabriker. Samarbete över landsgränserna genom digital kommunikation är vardag för oss, varför vi hållit oss relativt opåverkade av Covid-situationen. Det är i detta moderna och kreativa team som vi hoppas att du vill vara delaktig i.

 

Gillar du att kombinera ditt ledarskap med tekniska frågor och produktutveckling? Vill du ha gehör för dina idéer och vara med och påverka hur ditt jobb och din arbetsplats utvecklas?

Ta då kontakt med oss, för vi söker nu en Konstruktionschef som ska vara med oss och möta kundernas efterfrågan genom utveckling av SWT-koncernen.

Tjänsten

Som Konstruktionschef har du en central och viktig roll inom SWT koncernen. Du leder och fördelar arbetet för våra Konstruktörer och Projektledare som finns i Sverige, Danmark och Tyskland, och du kommer vara länken mellan försäljningsorganisationen och de genomförande leden.

 

Du ansvarar för gruppens leverans i projekten när det gäller kvalitet, produktivitet och tekniska lösningar. Konstruktionschefens roll innebär personalansvar för gruppen och du kommer fungera som teknisk rådgivare internt. Du ansvarar för att projektresultat rapporteras in till ekonomiavdelningen och du lyfter fram och utvecklar gruppens prestation med hjälp av KPI:er. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt. Heltid, dagtid och placeringsort Borlänge. Resor förekommer.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Konstruktionschef har du flerårig erfarenhet från arbete där du varit ledare över en grupp konstruktörer/projektledare och har vana av personalfrågor. Kanske har du erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Du har teknisk kompetens från större projekt inom stål-/betongkonstruktion (kontor, skolor, sjukhus eller liknande) och är väl bekant med europeiska konstruktionsnormer.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande, tyska är meriterande. 
 

Personliga egenskaper

Din framåtanda och positivitet smittar av sig som den lagspelare du är! Du har en öppen och ödmjuk attityd som gör att du skapar goda relationer med kollegorna. 

Självklart har du sinne för problemlösning och tycker om att ta ansvar och ta beslut. Du är en kommunikativ person med ett starkt eget driv som gillar att utveckla både människor och teknik.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Maria Lindström, tel. 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se. Titta gärna också på Scandinavian WeldTechs hemsida www.swt.eu.

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se. 

Ansök så snart som möjligt, men senast 2020-11-30 då vi är nyfikna på dig! Ansökningar kommer behandlas löpande.

Konstruktionschef till SWT

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb