teknikjobb.se

Är du utbildad civilingenjör och vill ta ditt nästa steg i din yrkeskarriär? Ingenjörsfirman M Gustafsson AB i Kalmar utökar sitt team inom byggkonstruktion. Vill du vara med att forma och bygga upp den nya konstruktionsavdelningen? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Bli en del av vårt stöttande och sammansvetsade team där du ansvarar för att leda det dagliga arbetet och samtidigt bidrar till att utveckla oss som bolag. Nu söker vi en konstruktionschef med budget och personalansvar då vi befinner oss på en förändringsresa med ny ägarstruktur.

Avdelningen består idag av två konstruktörer och behöver förstärkas med ytterligare konstruktionskompetens. Din roll som konstruktionschef blir att utveckla avdelningen inom högt uppsatta mål och till att bli fler medarbetare på sikt, men också arbeta både strategisk och proaktivt med uppsökande av nykundsbearbetning där du värnar om en långsiktig affärsdialog med fokus på nya uppdrag.

Du som konstruktionschef blir en viktig del i vårt team, där vi gärna ser att du utmanar oss och övrig organisation genom att bidra med förbättringsförslag och idéer för vår fortsatta utveckling och tillväxt. Genom ditt driv och din initiativförmåga arbetar du självständigt mot de mål som finns uppsatta och din flexibilitet gör att du anpassar dig lätt utifrån den situation eller det forum du blir närvarande i.

På Ingenjörsfirman arbetar idag 13 personer i ett trevligt kontor i centrala Kalmar. Företagskulturen främjar självständighet, där alla har stort inflytande över sitt eget arbete. Företagets huvudsakliga verksamhetsområden är projekt- och byggledning, besiktningar och utredningar. Hela regionen är upptagningsområde och dagsresor till byggarbetsplatser är vanligt.

Vi på Ingenjörsfirman är ett gott gäng som vill trivas och ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar goda resultat – så gillar du att blanda social samvaro med hög professionalitet kommer du att passa väl in hos oss.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad civilingenjör med minst 10 års yrkesvana inom byggsektorn. Vi ser gärna att du som söker har tidigare ledarskapserfarenheter och haft någon form av budgetansvar och känner dig trygg i att följa upp ekonomiska resultat. Har stor vana att framgångsrikt driva projekt framåt i en ledande position där du är ytterst ansvarig mot kund.

Vidare tror vi att du som person har hög samarbetsförmåga, är ambitiös, lojal och prestigelös. Du är en positiv lagspelare som tycker om att bygga ett team men trivs också i rollen som självgående initiativtagare. I din roll som konstruktionschef är du en naturlig, tydlig och synlig ledare som involverar dina medarbetare samt bygger förtroende och engagemang runt omkring dig. Vi värdesätter även din förmåga att utöva ledarskap i förändring genom företagets värderingar och policy.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper och ditt tekniska intresse. Du har god social förmåga och kan hålla självständig kontakt med kunder och projektorganisation. Därtill är du är noggrann, strukturerad, och engagerad samt har goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav och placeringsort är i Kalmar

Om arbetsgivaren

Ingenjörsfirman M. Gustafsson AB är ett oberoende projektledningsföretag med fötterna i den småländska myllan. Företaget startade 1992 och vi är idag 13 medarbetare i företaget.

Ingenjörsfirman bedriver en konsulterande ingenjörsverksamhet på kundanpassad teknisk nivå med en hög personlig service och flexibilitet. Vi månar om att våra kunder får den kompetens som krävs i de projekt som vi blir engagerade i.

Vår strävan är att ständigt arbeta för att utveckla företaget och kompetensutveckla våra medarbetare och att alltid vara uppdaterade i det senaste inom vårt arbetsområde.Ingenjörsfirmans medarbetare har stora teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet från både stora och mindre projekt.

Vårt geografiska verksamhetsområde är i huvudsak sydöstra Sverige men vi hjälper även våra kunder i andra delar av landet och även utomlands.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Ingenjörsfirman M. Gustafsson med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Petersson på telefon 070-377 45 56 eller e-post therese@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Logo

Konstruktionschef till Ingenjörsfirman M. Gustafsson AB

Ansök nu

Dela detta jobb