teknikjobb.se

KONE söker Tekniker till Kalmar

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

KONE söker Tekniker till Kalmar

Nu söker KONE hisstekniker med placering i Kalmar med inriktning service och feltagning. Som hisstekniker blir du tilldelad ett eget arbetsområde och du arbetar med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow. I ditt dagliga arbete ingår bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av hissar.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:

•Ett antal års arbetserfarenhet och en el-inriktad utbildning, alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten. Vi ser gärna att du har viss kunskap vad gäller hissar.

•God teknisk förståelse.

•B-körkort.

•God färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket.

Vi ger dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

Då du själv planerar din arbetsdag söker vi en självgående, ansvarsfull och organiserad person. I arbetet ingår många kontakter varför du behöver vara serviceinriktad och kunna samarbeta och kommunicera på ett positivt och naturligt sätt och kunna bygga långsiktiga kundrelationer. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att skicka din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev via ansökningsportalen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Arto Jukola, Distriktschef på tfn. 070-5084897.

sista ansökningsdag är 31 januari 2020- vi kommer kalla på intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Dela detta jobb

KONE söker Tekniker till Kalmar

Kone AB