teknikjobb.se

KONE söker Hisstekniker till Malmö

Företag Kone AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

KONE söker Hisstekniker till Malmö

KONE söker Hisstekniker till Malmö

VI GÖR STÄDER TILL BÄTTRE PLATSER ATT LEVA PÅ

Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. Vi gör städerna bättre att bo i.

Vill du vara med och påverka vardagen för hundratals människor- varje dag?

Nu söker KONE hisstekniker till Malmö med inriktning service och feltagning. Som hisstekniker blir du tilldelad ett eget arbetsområde. I ditt dagliga arbete ingår bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av hissar. Självklart ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

Förutom en spännande och varierande arbetsmiljö, kommer du arbeta med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:

o            Vi tror att du har minst 1-3 års arbetslivs erfarenhet och en el-inriktad utbildning, alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten. Vi ser gärna att du har viss kunskap vad gäller hissar.

o            God teknisk förståelse.

o            B-körkort.

o            God färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket.

Många av våra arbetsplatser kräver bakgrundskontroller för tillträde, därför tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret i denna anställning.

Då du själv planerar din arbetsdag söker vi en självgående, ansvarsfull och organiserad person. I arbetet ingår många kontakter varför du behöver vara serviceinriktad och kunna samarbeta och kommunicera på ett positivt och naturligt sätt och kunna bygga långsiktiga kundrelationer. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet.

Förutom kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsportal erbjuder vi även goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2020-05-30. Urval kan komma att ske löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Miki Susevski, Distriktschef på tfn 040-385618

Vid frågor om din ansökan kontakta Sophie Tigerhielm Rezaei 010-21840 12

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

KONE söker Hisstekniker till Malmö

Kone AB