teknikjobb.se

 

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker nu en komponentreparatör med svetserfarenhet till vår egen fina verkstad.
Du kommer att ingå i ett arbetslag och delta med din kompetens vid olika typer av reparationer och nytillverkning. vi utför våra arbetsuppgifter enligt våra egna arbetsrutiner som garanterar säkert och effektivt genomförande och det viktigt att du har högt säkerhetstänk.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av svetsning, gasskärning samt ritläsning.
Erfarenhet från verkstadsindustri är meriterande.

Arbetet förutsätter att Du har en god samarbetsförmåga samt är en positiv person. Du arbetar även lika bra både självständigt som i grupp.

Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling i form av ex svetslicenser.
B-körkort är ett krav. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Vid frågor kontakta produktionschef Ronny Hedenstedt tel: 0970/73456

Komponentreparatör SMD

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb