teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi behöver en vikarie till vårt team i Kiruna och söker dig som kan arbeta självständigt med olika typer av kommunikationsuppdrag med såväl internt som externt fokus. I arbetsuppgifterna ingår rådgivning och planering i kommunikationsfrågor, presshantering, textproduktion, fotografering, webbpublicering, med mera. Vi arbetar såväl projektbaserat som med löpande uppdrag och snabba insatser vid oförutsedda händelser. Tjänsten har inledningsvis fokus på strategiska och operativa kommunikationsinsatser gentemot samhällsomvandling och järnmalmsproduktion- och förädling i Kiruna. Du får inblick i alla delar av LKAB:s verksamheter och är med där det händer!

Detta är en visstidsanställning som sträcker sig till 2020-08-31 med tillträde enligt överenskommelse, men gärna från januari 2020.

Dina kvalifikationer

Du har kommunikationserfarenhet, gärna från en större organisation alternativt mediaerfarenhet från till exempel redaktionsarbete. Du är nyfiken, har social begåvning och förmågan att förstå och förklara komplexa sammanhang och processer. Samtidigt sätter du en ära i goda förberedelser och noggrannhet. Vi arbetar i en internationell koncern, så du behärskar engelska. Akademiska studier inom kommunikationsområdet är en merit, liksom kunskaper i Episerver och Adobes program.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta informationschef Tina Benson, tel: 0980-710 85. E-post: tina.benson@lkab.com.

Kommunikatör

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb