teknikjobb.se

KOMBIBILSOPERATÖR TILL STOCKHOLM

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

KOMBIBILSOPERATÖR TILL STOCKHOLM

Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu en kombibilsoperatör till Stockholm med möjlighet att utgå från vårt kontor i Rotebro eller Sätra.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.

Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. För att lyckas i arbetet som kombibilsoperatör behöver du god fastighetsteknisk kunskap.

Krav
C-körkort
Yrkeskompetensbevis
Viss tidigare erfarenhet av liknande arbete

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast 23 november!

Dela detta jobb

KOMBIBILSOPERATÖR TILL STOCKHOLM

Relita Industri & Skadeservice AB