teknikjobb.se

KlaraBo uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder med rimliga hyror. Vi förvärvar mark i tillväxtregioner och bygger sedan snabbt och enkelt kostnadseffektiva och ytsmarta egenutvecklade KlaraBo-hus. Vi kan effektivt kombinera antalet lägenheter och lägenhetsstorlekar efter kommunens behov. Med vårt flexibla byggsätt kan vi också enkelt anpassa oss till tomternas storlek och utformning. KlaraBo startade sin verksamhet 2016, har huvudkontor i Malmö ,och agerar över hela landet. Vårt mål är att uppföra 3 000 – 5 000 lägenheter inom fem till sju år. Läs mer om oss på www.klarabo.se


Om tjänsten:
I rollen som projektutvecklare är du en viktig del av Klarabos projektverksamhet, där du företräder den byggtekniska och entreprenadsrättsliga expertisen i bolaget. Framtagandet av nya byggrätter i hela landet kommer utgöra ett betydande ansvarsområde. Du övervakar projektets genomförande och arbetar i enlighet med våra uppsatta mål och riktlinjer och utifrån företagets övergripande strategi och policy, samt medverkar i bolagets utvecklings- och kvalitetsarbete. Resor i tjänsten förekommer.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter blir att:

  • aktivt söka byggrätter och förbereda bygglovshandlingar
  • ansvara för projektets genomförande från förvärv av fastighet till färdigställande genom att fastställa projektbudget, projektmål och organisation, samt göra uppföljningar
  • upprätta tidiga projektkalkyler och driva detaljplaner
  • företräda byggherre och kontrollera och säkerställa att entreprenadavtal och alla myndighetskrav efterlevs och uppfylls
  • upphandla tekniska konsulter och entreprenad, inklusive upprätta entreprenadkontrakt
  • samverka med övriga organisationen i projekten för att säkerställa en bra överlämning till förvaltningsorganisationen
  • medverka i företagets utvecklings- och kvalitetsarbete

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett flertal års erfarenhet av en liknande roll. För att lyckas i rollen, ser vi att du som person är driven och ansvarstagande, att du trivs med frihet under ansvar och att du arbetar strukturerat med stor noggrannhet.

Vidare har du ett ekonomiskt tänk och en affärsmässighet, samt har lätt att skapa goda relationer, då tjänsten kommer kräva mycket samarbete såväl inom bolaget, som med externa parter i form av entreprenörer, konsulter, kommuner och kunder.

Vi ser också att du är lösningsorienterad och har en förmåga att tänka i nya banor och hitta alternativa lösningar. Då det förekommer resor och en del ojämna arbetstider, krävs det att du har en flexibilitet i ditt arbetssätt.

Ansökan:
Vill du bli en del av KlaraBo Sverige, så ser vi gärna din ansökan omgående! I denna rekrytering samarbetar vi med Fasticon Kompetens och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Vi granskar ansökningar och intervjuer löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734 -076625 eller peter.karlsson@fasticon.se alternativt Zara Elenmo 0766-323356, zara.elenmo@fasticon.se  eller Annica Österlind, 0709-895018, annica.osterlind@fasticon.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 

 

KlaraBo- Projektutvecklare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-02

Ansök nu

Dela detta jobb