teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kinnex söker verkstadspersonal till Götene

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-10

Ansök nu

Kinnex söker verkstadspersonal till Götene

Om företaget
Kinnex Mekaniska i Götene är ett framtidsföretag inom kontraktstillverkning på den svenska marknaden och i viss utsträckning även för export. Vi är 65 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Med våra kunders krav och förväntningar i fokus bygger vi långsiktiga affärsrelationer där partnerskapet mellan oss är vårt viktigaste mål. Att dessutom kunna leverera mervärden utöver det förväntade ger såväl oss som våra kunder en stor tillfredsställelse. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare är det naturligt för oss att möta upp mot våra egna högt ställda krav som följer ledorden: Flexibla, noggranna, leveranssäkra och kostnadseffektiva. Nu söker vi Dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team och som trivs att jobba i grupp såväl som självständigt.

Dina arbetsuppgifter
Kinnex i Götene behöver utöka sin personalstyrka med ytterligare verkstadsarbetare till efterbearbetningen. Är du en kvalitetsmedveten person som vill ha en ny utmaning? Då är detta tjänsten för dig! I denna tjänst kommer du huvudsakligen arbeta på efterbearbetningen med arbetsuppgifter som tem-gradning (spränggradning), gradning och tvätt av detaljerna. Då vi värdesätter initiativtagande och vilja för att utvecklas kan andra arbetsuppgifter förekomma under tidens gång. Du arbetar 06:45-16:00 mån-tors och slutar 13:00 på fredagar. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget fram till och med v.27 men en fortsättning kan bli möjlig.

Din profil
Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill utvecklas och ta dig an nya arbetsuppgifter. Vi ser att du som person är flexibel gällande dina arbetsuppgifter, driven, har ett stort intresse för arbetet och förmåga att lära dig nya saker. Ett öga för kvalitét och dess betydelse samt initiativtagande är också något vi värderar högt. Ett krav för tjänsten är traverskort. Har du dessutom truckkort med behörigheten A2 samt erfarenhet av tillverkningsindustrin är detta meriterande.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 – 402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

Dela detta jobb

logga
Kinnex söker verkstadspersonal till Götene

Premier Service AB