teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Käppalaförbundet söker Projektledare till projektavdelningen

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Käppalaförbundet söker Projektledare till projektavdelningen

Käppalaförbundet söker Projektledare till projektavdelningen

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta med helhetsansvar för viktiga investeringsprojekt som spänner över flera teknikområden i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant? Till vår projektavdelning söker vi nu dig som är en erfaren projektledare som självständigt kan leda och styra komplexa tekniska projekt och som gillar att involveras redan i tidiga faser.

Som projektledare ansvarar du för att driva investeringsprojekt från initieringsfasen vidare till utredning, förstudie, systemhandling, projektering, upphandling, genomförande, idrifttagning och uppföljning. Projektledaren ansvarar för att projekten genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar och har både tekniskt och ekonomiskt ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Planera och organisera projekten, att upphandla och vara kravställare gentemot externa parter, både tekniska konsulter och entreprenörer som du leder och följer upp.
• Arbeta i nära samarbete med både interna och externa intressenter. Det förutsätter att du aktivt involverar dig i projektets olika faser, i möten med entreprenörer, konsulter, interna beställare och anslutna kommuner och i de tekniska lösningarna.

Tjänsten är placerad på Lidingö

Att arbeta på Käppalaförbundet
Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Personprofil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att som projektledare eller motsvarande självständigt leda och styra komplexa tekniska projekt. Du bör ha en eftergymnasial utbildning med inriktning VA-teknik, byggteknik eller maskinteknik alternativt utbildning och erfarenhet från anläggningsbranschen. Projektledarutbildning, kunskaper om entreprenadjuridik, erfarenhet av upphandling och förhandlingsvana är relevant bakgrund för tjänsten. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det här är rätt arbete för dig som är en erfaren och självständig person. Du gillar att vara med och utforma uppdragen och har god förmåga att planera och strukturera projekten och ditt eget arbete. Du är tydlig och kommunikativ och har god förmåga att samarbeta både internt och externt och du har ett stort intresse för teknik och miljö. Du vill arbeta i en organisation som har fokus på hållbara lösningar i projekten, miljömedvetenhet och som arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Lidingö, Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela detta jobb

logo
Käppalaförbundet söker Projektledare till projektavdelningen

PerformIQ