teknikjobb.se

logga

Kantpressoperatör

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-26

Ansök nu

Kantpressoperatör

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren kantpressoperatör för uthyrning till en av våra kunder i Jönköpingsområdet. Efter uppdragstidens slut finns det goda chanser till anställning direkt hos kund.

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet består till största del av kantpressning och bockning av plåt där du kommer att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Kund kör ofta mindre serier med stor variation på artiklar vilket innebär en del för- och efterarbete vid maskinen, så som ställning och efterkontroll. Tunga lyft försöker arbetas bort, men kan trots det förekomma. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma där du ställer dig behjälplig dina arbetskollegor och kan få uppfgifter som ursprungligen inte är ämnat just din tjänst som kantpressoperatör. Kantpress maskiner som används hos kund är utav märket Ursviken.

 

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har något års dokumenterad arbetslivserfarenhet av kantpressning och är van vid noggranna kontroller och ett högt tempo med bibehållen kvalité. Du trivs med utmaningar och att hitta lösningar på de problem som uppkommer. Du är lättlärd och en pålitlig lagspelare som går att räkna med.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Kantpressoperatör

Montico AB