teknikjobb.se

Kantpressare till Eliasson & Lund Industrial Partner AB

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Kantpressare till Eliasson & Lund Industrial Partner AB

Eliasson & Lund Partner AB är er kompletta mekaniska verkstad med inriktning på prototyp- och legotillverkning. Vår tillverkning handlar om allt från prov- och experimentarbeten till större produktionsserier.

Att vi har partner i vårt företagsnamn är ingen slup, då vi värdesätter det partnerskap vi har för våra kunder och leverantörer. Vi gillar långsiktiga relationer, byggda på samarbete, lyhördhet och flexibilitet. Går det bra för våra samarbetspartners går det bra för oss, är vår filosofi!

Eliasson & Lund är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Vi har också högsta kreditvärdighet, Trippel-A.


Eterni Sweden AB söker nu efter en Kantpressare till Eliasson & Lund Industrial Partner i Arendal. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av ritläsning och arbete som Kantpressare. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 

ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som Kantpressare kommer du att arbeta i Eliasson & Lunds legoproduktion i Arendal. Du kommer att arbeta med kantpressar av olika fabrikat och med varierande produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av av bockning av plåtar, ritläsning samt manuell programmering av maskin. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt.  Arbetstiderna är förlagda under dagtid. Har du även tidigare erfarenhet inom laserskärning är detta meriterande. 

Eliasson & Lund har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos Eliasson & Lund. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

För att passa i rollen som Kantpressare hos Eliasson & Lund ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet av arbete som Kantpressare. Du bör också ha erfarenhet av ritningsläsning och manuell programmering. Som person är du social, ansvarstagande och trivs i en roll med frihet under ansvar. Industriteknisk utbildning och truckkort ses som meriterande. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 

Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Ågren via josefine.agren@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Kantpressare till Eliasson & Lund Industrial Partner AB

Eterni Sweden AB