teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Känns-rätt-ansökan

Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Känns-rätt-ansökan

Vi på Systeminstallation gillar när personer personligheter söker sig till oss. När någon kanske fått ett tips om att vi har något spännande på gång, eller bara hört gott om oss. De senaste tio åren har nära hälften av alla vi anställt sökt sig till oss utan att det har handlat om en utlagd tjänst. Alltifrån någon som vill ha nya utmaningar till någon som just gått ut högskolan eller gymnasiet och fått tips om att vi är ett bra ställe att starta arbetslivet på.

Det här gör oss stolta. Därför har vi numera något vi kallar ”känns-rätt-ansökan”. Kort och gott – om du tycker vi känns rätt för dig, med dina kunskaper och din personlighet, så vill vi gärna ha en känns-rätt-ansökan från dig.

Vi finns i Ängelholm, Halmstad, Falkenberg, Grästorp (Skaraborg), Göteborg, Skövde och förstås i Varberg, och vi är alltid intresserade av ödmjuka människor med rätt inställning och kunskaper. Vi söker dig som gillar att göra saker tillsammans, som inte tror du sitter inne på alla svaren själv, och som är bra på att få saker ur händerna. Just nu söker vi el-montörer, automationstekniker och programmerare med rätt engagemang och personlighet.

Känns det rätt för dig? Skicka in din ansökan redan idag till:
kanns-ratt@systeminstallation.se

Vi hörs!

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Känns-rätt-ansökan

Systeminstallation