teknikjobb.se

Logo

Kalkylerare/ Projektkoordinator till Mockfjärds Fönster AB

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Kalkylerare/ Projektkoordinator till Mockfjärds Fönster AB

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi har framgångsrikt bytt fönster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar sedan 1997. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Fönsterbyte till fastighetsägare är det segment som vi ser stor potential i framöver och därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med om att förändra fönstersverige.

KALKYLERARE/PROJEKTKOORDINATOR

till Mockfjärds Fönster AB

Om tjänsten

Din roll innebär att ytterst ansvara för kalkyl- och anbudsarbete avseende logistik, montage- och arbetsplatsplanering. Du följer hela kedjan från att utvärdera projektinformation från säljaren, utarbetar anbud och offerter, distribuerar anbudsförfrågningar till leverantörer, och i samråd med närmaste chef fastslår slutgiltiga marginaler för aktuellt projekt. Du granskar självständigt förfrågningar och bilagor så det säkerställer företagets intressen gällande ekonomi, kvalitet, arbetsmiljö, miljö och tider. I din roll fungerar du som teknisk support till säljare, projektledare och montörer. En del administrativa ansvarsområden ingår såsom egenkontroll, kvalitetsplan samt att hålla projektprogrammet aktuellt genom aktivt bearbeta mallar och rapporter.

Du ansvarar för processutveckling och interna rutiner inom kalkyl- och tillhörande system.

Du tillhör ett team inom Affärsområde Entreprenad, med fem projektledare, fem säljare samt en projektkoordinator. Du rapporterar till ansvarige för projektverksamheten. Tjänsten är på heltid tillsvidare och tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Placeringsort är Borlänge.

Om dig

Du har en akademisk utbildning inom bygg, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt genom att t ex ha arbetat flera år med att kalkylera byggåtgärder på entreprenader.

Du har goda kunskaper i Excel och har du kunskaper i Byggsam är det meriterande. Viktigt i rollen är förmåga att förstå och hantera siffror och kvantitativa begrepp.

Som person vill vi att du är en lagspelare. Rollen är en viktig medarbetare i teamet av projektledare, säljare och montörer varför det är viktigt att du har förmåga att arbeta med olika typer av människor. Att vilja stödja och hjälpa andra i teamet blir en nyckelkompetens. Rollen innebär också många externa och interna kontakter. Vi ser att du är målmedveten, strukturerad och med stor förmåga att slutföra dina uppgifter och att nå resultat.


Så här rekryterar vi

I denna rekrytering samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 1 maj.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen. 

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig. 

För att läsa mer om Mockfjärds Fönster besök gärna deras hemsida: https://mockfjards.se/

Upplysningar

Anna Hansson, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 070-695 64 63 eller anna@hnpar.com

Martin Ogemar, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 072-237 21 30 eller martin@hnpar.com

Dela detta jobb

Logo
Kalkylerare/ Projektkoordinator till Mockfjärds Fönster AB

Mockfjärds Fönstermästaren AB