teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kalkylerande entreprenadingenjör för utveckling av framtidens kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Kalkylerande entreprenadingenjör för utveckling av framtidens kommun

Om arbetsplatsen

Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.

I Sjöstaden Mariestad arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamhetsområden med några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel på det som vi satsar på.

Tekniska förvaltningen ansvarar för kommunalteknisk verksamhet i samverkanskommunerna Mariestad, Töreboda och Gullspång där Mariestad är värdkommun. Vi har hand om driften av kommunernas vatten- och avloppsreningsverk med tillhörande ledningsnät, gator, vägar, parker, allmänna platser samt trafikfrågor. Verksamhet Teknik har även hand om kommunernas fastigheter, lokalvård och är kommunernas samordnande och verkställande organ i fråga om byggnadsverksamhet avseende nybyggnad samt om - och tillbyggnader.

Hos oss på Produktionsavdelningen blir du en av nyckelpersonerna för utvecklingen av Mariestad, Töreboda och Gullspång mot framtiden. Vi arbetar tätt med övriga avdelningar inom den tekniska förvaltningen och våra ledord är tillsammans skapar vi varandras framgång Med flera stora verksamhetsetableringar, E20s utbyggnad och en ökande befolkningsmängd ställs höga krav på samhällsplaneringen. Vi ser ett behov av att stärka vår organisation för att möta dessa utmaningar.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete som entreprenadingenjör inom vår Produktionsavdelning. Som entreprenadingenjör stöttar du våra interna tekniska markentreprenader med kalkylarbete, tidsplanering och uppföljning. Du blir en nyckelperson som ansvarar för att hålla samman projektportföljen och inkomna beställningar från våra interna beställarorganisationer. Du stöttar enhetschef/platschef och arbetsledare med olika administrativa uppgifter och hjälper till i prognosarbete mot våra uppdragsgivare. I rollen ingår också att du ansvarar för offerter och inköp kopplade till projekten. Stödfunktioner finns i form av upphandlingsenhet och inköpsorganisation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten eller gedigen erfarenhet av arbetsuppgifter som stämmer väl överens med dem som beskrivs ovan. Erfarenhet från entreprenadverksamhet är ett krav och kunskaper inom kalkylering, tidsplanering och prognosavstämningar är av stor vikt. Även erfarenhet av projektering, modulering och maskinstyrning är av betydelse.

Som person tar du initiativ och är drivande i din yrkesroll. Du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har en bra kommunikativ förmåga samt en stark integritet men är samtidigt öppen för dialog och förbättringsarbete. Du tycker om att vara involverad i många projekt samtidigt och har en vilja att utvecklas som person. Du har erfarenhet av entreprenadbranschen inom mark och anläggning.
Vi söker dig som
• Har relevant erfarenhet från kalkylering, budget och kostnadsuppföljning.
• Har relevant utbildning i kombination och/eller erfarenhet.
• Har erfarenhet av arbete med tidsplanering och uppföljning av detta.
• Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
• Har körkort för personbil.
• Har erfarenhet från entreprenadbranschen

Det är meriterande om du
• Har kunskaper inom maskinstyrning/mätingenjör
• Har kunskaper inom projektering och modulering

Tekniska förvaltningen arbetar idag i programmen:
Nova-Point/Autocad för projektering
Powerproject för tidsplanering
Bidcon och KP-system för kalkylering.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: A1109587

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

Övrigt

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Mariestads kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Kalkylerande entreprenadingenjör för utveckling av framtidens kommun

Mariestads kommun