teknikjobb.se

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Kalkylavdelningen inom Region Sydväst söker en person som är intresserade av kalkylering/projektering som stöd till våra avdelningar inom regionen.

Vi erbjuder
På Midroc Electro arbetar vi med många spännande kunder och projekt. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Hos kalkylavdelningen arbetar vi med ”frihet under ansvar” vilket passar dig som är strukturerad och resultatinriktad.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar att ta fram lösningar i totalentreprenader samt kalkylera enligt färdiga handlingar, erfarenhet av montage av dessa anläggningar och intresse av att lära sig mer är rätt förutsättningar för att söka denna tjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning, men vi värdesätter främst dina egenskaper och kunskaper inom kalkylering och/eller projektering. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat som elektriker och projektledare.

Du är en van datoranvändare och vi ser gärna att du har goda kunskaper i Wikells Sektionsdata, Bluebeam och Excel.

Egenskaper
Som person ser vi gärna att du är van att arbeta både självständigt och i team och vi uppskattar din förmåga att skapa och bibehålla relation, både externt och internt. Du är noggrann, strukturerad och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Kalkylator till Region Sydväst

Ansök nu

Dela detta jobb