teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

KALKYLATOR INOM ANBUD

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

KALKYLATOR INOM ANBUD

Vill du jobba på Purac, det lagom stora bolaget där du har stor möjlighet till att påverka och skapa förutsättningarna för framtida projekt och entreprenader inom vatten, biogas och avlopp?

Som Kalkylator/Anbudsingenjör – Kalkyl på Purac ansvarar du för anbudskalkylerna i utvalda projekt, vilket i sin tur innebär mycket kontakt med våra leverantörer och underentreprenörer. Låter det intressant? Läs då gärna mer i annonsen nedan 

Om jobbet

Det här är en bred roll där du kommer jobba i vårt Marknads & Försäljning-team på huvudkontoret i Lund. Här får du förmånen att tillsammans med ett kompetent och samarbetsorienterat team, med Säljare, Anbuds- och Processingenjörer, vara högst involverad i anbudsförfarandet ända fram till överlämnandet till genomförandeorganisationen.

Vi jobbar projektorienterat med fokus på Total- och maskinentreprenader, såväl nya som om- och tillbyggda anläggningar står på menyn. Du ansvarar för beslut i tekniska, kommersiella och ekonomiska frågor samt för sälj- och anbudsarbete i vunna och tilldelade projekt.

Förväntningar på dig i den här rollen består blanda annat i att, förutom att faktiskt se till att vi vinner anbuden , ta fram anbudskalkyler, läsa in dig och förstå förfrågningsunderlag i både anbud och projektfasen, leverantörsutvärderingar och från en teknisk beskrivning och ritning uppskatta vad som behövs göras, vilket material som går åt för att sen omsätta i tid och kostnad.

Fler viktiga delar i rollen:

  • Utveckla våra verktyg så vi blir än bättre på prisuppskattning och budgetofferter
  • Arbeta i tvärfunktionella projektteam
  • Framtagande och utvecklande av mallar och rutiner
  • Arbetsberedning
  • Utveckla kalkylprocesser och kalkylsystem


Om dig

För att trivas på jobbet och samtidigt vara framgångsrik i rollen så tror vi du kommer med erfarenhet från entreprenad, bygg eller processindustrin samt en teknisk utbildning i grunden. Du är en lösningsorienterad och nyfiken person som gillar att sätta dig in i nya förutsättningar och frågeställningar. Du är van av att jobba brett i din roll samtidigt som du uppskattar det nära arbetet tillsammans med dina kollegor.

Det är en fördel om du har erfarenhet av kontraktsvillkor kopplat till AB/ABT/FIDIC/Orgalime/SSG då det är en väldigt viktig del i våra projekt. Har du goda kunskaper om kvalitetssystem så är det meriterande.

Du har även:

  • Ett par års erfarenhet av anbudskalkyler
  • Erfarenhet från VA och/eller entreprenadbranschen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, flera språk är meriterande.
  • B-körkort

Du är lyhörd och noggrann och du tycker om att jobba mot tydliga mål och deadlines. Vi tror också att ditt analytiska tankesätt och sinne för ordning gör dig till en systematisk och strukturerad person som driver dina arbetsuppgifter och projekt framåt med både kvalitet och fart.

Purac – det lagom stora bolaget där det är enkelt att påverka!

Purac designar, utvecklar och uppför anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och vi är etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Ansök idag!

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor om tjänsten så kontaktar du ansvarig rekryterare Robert Jonasson, robert.jonasson@roirekrytering.se

Anställning hos: Purac

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
KALKYLATOR INOM ANBUD

Workspace Recruit