teknikjobb.se

Kabeltekniker

Du ansvarar för vårt kvalitetsarbete, kabelberedning samt deltar i uppföljning av vår produktionsteknik och produktutveckling. Du är van att arbeta självständigt och klarar av att kommunicera på engelska med våra leverantörer. Vi ser det som en merit att du tidigare arbetat med produktionsförbättringar inom tex Lean.

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Vi erbjuder ett varierande arbete med goda möjligheter för personlig utveckling och att lära sig nya saker inom amokabel. Många av våra anställda har arbetat inom flera delar av vår koncern; från tillverkning, till kabelkonstruktion och försäljning.

Vid intresse, kontakta Jonas Ewing, 0481-750 865 jonas.ewing@amokabel.com eller Therese Gill, 0841-750 820 therese.gill@amokabel.com

Vi kommer att löpande utvärdera sökande och tillsätta tjänsterna omgående.

Om arbetsgivaren

Amokabel är en skandinavisk koncern med tre kabelbolag som tillverkar olika typer av kraftledningar, specialkablar och konsumentförpackad installationskabel. Koncernen med huvudkontor och fabrik i Alstermo grundades 1992, är privatägd och har cirka 170 anställda i fem olika länder. Den årliga omsättningen är över 750 MSEK.

Kontaktperson    Jonas Ewing
Email    Mejla Jonas Ewing
Område    Uppvidinge
Yrkesroll    Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning    Heltid, Tillsvidareanställd

logga

Kabeltekniker

Ort
Utgår

2020-10-03

Ansök nu

Dela detta jobb