teknikjobb.se

Logga

Juniora konsulter inom transmission och distribution – Luleå

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Juniora konsulter inom transmission och distribution – Luleå

 

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder smarta lösningar inom gruv & metall, skogsindustri, kemi & bioraffinering, kraftproduktion, transmission & distribution, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2017 var 522 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V). Vi är 5 500 experter i 40 länder på 130 kontor.

Vi söker fler medarbetare till vår T&D division, vars huvuduppgift är att hjälpa kunden bygga morgondagens smartare elnät, från studie till färdig anläggning.

T&Ds traineeprogram Konsultslussen 
Våra konsulter har gedigen erfarenhet inom området och vi vill nu expandera ytterligare genom att anställa ett flertal juniora konsulter. Genom vårt traineeprogram, Konsultslussen, ges möjlighet att snabbt växa in i rollen som konsult och ta del av den kunskap, erfarenhet och nätverk som vi besitter.

Som konsulter inom T&D tar vi oss an allt från förstudier och konstruktion till upphandling, utredningar och analyser. Antalet medarbetare har sedan 2010 ökat kraftigt inom Transmission & Distribution, och vi har för avsikt att växa ytterligare inom områdena Power Lines & Cables, Substations & Systemstudies, och HVDC. T&D- divisionen har en bra mix av kompetens, ålder och kön.

Som T&D konsult kommer du att arbeta med allt från förstudier, projektering, mekanisk konstruktion och beräkningar. Målsättningen är att självständigt eller i grupp kunna utföra uppdrag mot kund. Beroende på uppdragens omfattning kan du komma att anta både rollen som projektmedlem och uppdragsledare.

Din profil 
Du är utbildad högskole- eller civilingenjör, gärna från Elkraft, Maskin, Samhällsbyggnad, Elektroteknik, Byggteknik eller motsvarande. Du är i starten på din karriär och tilltalas av energibranschen såväl som konsultrollen

Vi söker dig som är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer. Du har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Du tar egna initiativ och är lösningsinriktad.

Din placeringsort är Stockholm, Göteborg, Trollhättan eller Luleå.
Vi kommer att behandla ansökningar under april, med intervjuer under april/maj.

Ansökan och information
För mer information är du välkommen att kontakta divisionschef Johan Jalvemo, tel 076-769 64 15.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken ”Please apply here” här nedan. Chrome rekommenderas som webläsare för ansökningsformuläret. Skicka din ansökan senast 31 mars. Traineegrogrammet drar igång 1:a september 2019.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Juniora konsulter inom transmission och distribution – Luleå

Pöyry