teknikjobb.se

Junior VVS-konstruktör till Creanova!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-22

Ansök nu

Junior VVS-konstruktör till Creanova!

Hållbar utveckling är ett centralt ord i allt som Creanova tar sig an och de vill verka för en globalt minskad energiförbrukning med innovativa lösningar. Är du nyexaminerad eller tar examen inom kort från en ingenjörsutbildning på högskola eller universitet och är intresserad av att utvecklas i en roll som VVS-konstruktör? Är det dessutom viktigt för dig att komma in i ett företag som värnar om sina medarbetare och om din utveckling så kan Creanova vara helt rätt för dig. Läs vidare!

Om tjänsten

Creanova är ett energikonsultföretag med huvudkontor i Sollentuna strax norr om Stockholm samt med filialkontor i Umeå. De är idag ett 30-tal anställda varav majoriteten är posterade i Stockholm. Trots sin ringa storlek så har de genom åren lyckats knyta till sig stora projekterings- och utredningsuppdrag där Stockholm Waterfront, Arcus Norge, Clarion Hotel Arlanda, OMX energicentral, Klara Zenit, Paradiset och Södertörns tingsrätt är några av de projekt som de varit med om att utforma. Bland deras kunder kan nämnas JarlAM, PEAB, Fabege, Bravida, Statens Fastighetsverk, Akademiska Hus, Caverion, Skanska, Micasa m fl. Men Creanova är inte nöjda så, de strävar därför kontinuerligt efter att vidga sina vyer, öka sin kompetens, att utvecklas och växa tillsammans med sina anställda för att vara i framkant i arbetet med att förädla och effektivisera fastigheter och energianvändandet.

Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Creanova. Intervjuer hos Academic Work och Creanova kommer att hållas under maj och juni månad. Sök gärna tjänsten så snart du kan om du är intresserad!

Arbetsuppgifter

Creanova har en platt organisationsstruktur där du som konstruktör kommer arbeta projektvis i nära samarbete med ansvarig handläggare, något som kommer ge dig bra möjlighet att utvecklas såväl i din roll som inom företaget. Du kommer även att tilldelas en fadder för att säkerställa att du kommer in i företaget och arbetet på ett bra sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara:

 • Konstruktion av VVS-tekniska anläggningar och säkerställa att de uppfyller krav som är ställda i ramhandlingar och övriga dokument

 • Samarbeta med handläggare, ex. kommunicera förändringar i projekt

 • Följa upp ekonomin med handläggarna både vad gäller tillkommande projektering på grund av ändringar (ÄTA) samt den budget som är lämnad

Vi söker dig som

 • Är nyexaminerad eller tar examen inom kort från en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska då båda språken används i arbetet

 • Har ett stort intresse för att arbeta inom energibranschen och hos Creanova

 • Det är meriterande, dock inget krav om du har

 • Kunskaper i CAD, Creanova använder AutoCAD och MagiCAD

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Augusti

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sollentuna Centrum

 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se och Hana Shakib, hana.shakib@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Creanovas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Läs mer om Creanova och hur det är att arbeta hos dem på deras hemsida: https://creanova.se/om-creanova/

 

Dela detta jobb

Junior VVS-konstruktör till Creanova!

Academic Work