teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior Verktygsmakare till ProfilGruppen AB i Åseda

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Junior Verktygsmakare till ProfilGruppen AB i Åseda

 

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå. Idag har koncernen cirka 560 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 2,1 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.


Till vårt trevliga kundföretag ProfilGruppen AB i Åseda söker vi en junior och formbar Verktygsmakare!

Är du intresserad av teknik i olika former och har lätt för att se mekaniska samband? Vill du jobba i en produktion med en lagom mix av genuint hantverk i kombination med modern teknik? Om du svarar ja på dessa frågor och har ett intresse för verktygstillverkning är du nog den vi söker, så läs vidare!

Rollen erbjudet ett spännande innehåll av arbetsuppgifter såsom:
 

  • Att stötta produktionen med teknisk kunskap och utförande
  • Nytillverkning, ombyggnation, underhåll och renovering av verktyg och fixturer
  • Tillverkning av prototyper samt driva prototypframtagningar
  • Tillsammans med andra avdelningar arbeta med ständiga förbättringar


För att kunna göra detta ställs höga krav på precision och exakthet. Verktygsmakare arbetar dagligen i CAD/CAM-program och deltar ofta i projekt eller delprojekt. Att aktivt verka för en säker arbetsmiljö
och rapportera in risker i HMS-system ingår också i arbetsuppgifterna.

Vi förväntar oss inte att du redan kan allt, hur kul vore det? I rollen finns det möjlighet att bredda redan befintliga kunskaper och det finns även utrymme för nya kreativa tankar och idéer som kan leda till förbättrade rutiner och processer inom aktuellt område.

Visst låter detta som en spännande och utvecklande roll? Vi ser fram emot att blir fler inom verktygssidan!

Din profil
Du som söker denna utmaning har en yrkesteknisk eller teknisk utbildning på gymnasial nivå med praktisk erfarenhet av att arbeta med styrda bearbetningsmaskiner. Det kan innebära fräsning, trådgnistning, svarvning och/eller slipning.

Vidare har du baskunskaper i maskinbearbetning och en vilja att utvecklas i yrket. Du har goda IT-kunskaper och kan eller vill lära dig att rita i CAD/CAM. Självklart har du även goda svenskkunskaper, såväl  i tal som skrift. Kunskap i Solidworks är meriterande.

För att vi ska trivas tillsammans tycker du om att både arbeta självständigt och i team. Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är en person som är duktig på att grotta ner dig och kan lära dig ett besitta en specialistkunskap som du själv även ser till att underhålla.

Du är pedagogisk och kan förmedla ut dina kunskaper på ett bra sätt till andra i organisationen. För att lyckas i rollen arbetar du strukturerat och noggrant och har ett högt kvalitetsfokus samt ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Stor vikt kommer läggas på att du lever upp till vår värdegrund som bygger på att vi är personligt engagerade, lyhörda, snabba, arbetar för ständiga förbättringar och att vi är professionella.

Tjänsten är en direktrekrytering till ProfilGruppen!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Åseda.  
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

 

Dela detta jobb

logo
Junior Verktygsmakare till ProfilGruppen AB i Åseda

Empleo