teknikjobb.se

Junior verifieringsingenjör med elektronikbakgrund till Permobil!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-02

Ansök nu

Junior verifieringsingenjör med elektronikbakgrund till Permobil!

Permobil är i en expansiv fas med många spännande projekt på gång och därför behöver de nu utöka ett av sina Research & Development-team. Här får du som har en avslutad ingenjörsutbildning inom elektronik möjligheten som att kliva in i ett team med bred erfarenhet. Detta är jobbet för dig som vill arbeta både praktiskt och teoretiskt, samtidigt som du bidrar till framtiden inom MedTech med avancerade supportlösningar!

Om tjänsten

Som en frispråkig förkämpe för personer med funktionsnedsättning, byggde doktor Per Uddén upp Permobil utifrån idén om att varje person har rätt att kompenseras för sin funktionsnedsättning så långt som möjligt. Detta med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar.

Du erbjuds

  • En möjlighet att visa framfötterna hos en global arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter

  • En utvecklande roll där du får möjligheten att bidra till framtiden inom Medtech

  • En plats i ett team med hjälpsamma kollegor som där de är måna om att visa respekt för varandra

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som verifieringsingenjör är du en del av det team som arbetar med produktunderhåll och testning. Du kommer till stor del att fokusera på testningen, där du antingen undersöker befintliga produkter eller testar helt nya produkter. Utifrån detta gör du också en valideringsrapport där du analyserar dina resultat. Du arbetar också med produktunderhåll där du utför tekniska åtgärder på produkten utifrån ärenden som du får till dig.

Du arbetar i projektform i team med andra personer, och spenderar både din tid i Permobils egna laboratorier samt på kontoret.

Vi söker dig som

  • Har en avslutad utbildning som Högskole- eller Civilingenjör inom elektronik, mekatronik eller likvärdigt

  • Behärskar svenska likväl som engelska flytande i tal och skrift, då det krävs i kommunikation med kollegor samt i dokumentation

Det är meriterande om du har goda kunskaper i et tprogrammeringsspårk, företrädelsevis C/C++ eller C#.

Övrig information

  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Per Uddéns väg 20, Timrå

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Permobils önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Tina Rabnell på Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

På Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Dela detta jobb

Junior verifieringsingenjör med elektronikbakgrund till Permobil!

Academic Work