teknikjobb.se

Junior utvecklingsingenjör till Permobil!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-02

Ansök nu

Junior utvecklingsingenjör till Permobil!

Permobil är i en expansiv fas och utökar nu ett av sina Research & Development-team med en junior utvecklingsingenjör. Här får du som har en avslutad ingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik, industriell/teknisk design, ergonomi eller liknande möjligheten att påverka hur Permobils produkter ska utvecklas framåt. Detta är tjänsten för dig som brinner för produktutveckling och som gillar att variera mellan praktiskt och teoretiskt arbete. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som en frispråkig förkämpe för personer med funktionsnedsättning, byggde doktor Per Uddén upp Permobil utifrån idén om att varje person har rätt att kompenseras för sin funktionsnedsättning så långt som möjligt. Detta med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar.

Du erbjuds

 • En möjlighet att visa framfötterna hos en global arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter

 • En utvecklande roll där du får möjligheten att bidra till framtiden inom Medtech

 • En plats i ett sammansvetsat och härligt arbetsteam

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklingsingenjör kommer du arbeta med att ta fram underlag för framtida produkter. Tillsammans med ett team bestående av två andra ingenjörer och en projektledare kommer du vara en del av skapa innovativa idéer gällande produkter och funktioner. Du kommer att arbeta praktiskt med att undersöka och analysera befintliga produkter, samt sammanställa och rapportera resultatet.

Vi söker dig som

 • Har en examen inom maskinteknik, industriell/teknisk design, ergonomi eller liknande från Högskola, Universitet eller Yrkeshögskola

 • Behärskar svenska och engelska i tal likväl som skrift, då det krävs i kommunikation med kollegor samt dokumentation

 • Har goda kunskaper inom Excel

Som person ser vi att du är:

 • Självgående

 • Samarbetsvillig

 • Noggrann

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Projektanställning på heltid

 • Placering: Per Uddéns väg 20, Timrå

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Permobils önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Tina Rabnell på Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

På Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Dela detta jobb

Junior utvecklingsingenjör till Permobil!

Academic Work