teknikjobb.se

loga

Junior testutvecklare till Treasury Systems

Företag We tech talents
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-05

Ansök nu

Junior testutvecklare till Treasury Systems

Är du en duktig programmerare som vill ha ett större ansvar inom test? Här ges du chansen att komma in till ett företag med hög teknisk nivå och ett mentorskap som accelererar dina kunskaper!

 

Om rollen 

I denna roll blir du en viktig del i att göra systemet ännu bättre. Testarbetet sker idag kontinuerligt utav alla utvecklare, men det finns en önskan att genomföra testningen bättre och ännu mer strukturerat med en test roll med övergripande ansvar, övriga utvecklare kommer givetvis att fortsätta skriva tester för ny kod.

Rollen kommer att innefatta att du har en tyngd mot test där du kommer arbeta med att förbättra och komplettera enhetstester och andra tester samt en stor del nyutveckling genom att programmera. Du kommer innefattas av ett mentorskap i denna roll vilket ger dig som junior en möjlighet att snabbt accelerera din kunskap. 


Om företaget

Treasury Systems AB är en ledande leverantör av Treasury Management System (TMS) till företags finansförvaltningar för kontroll, analys och administration av finansiella risker och cash management. Deras kunder är större företag och organisationer som administrerar finansiella instrument inom marknader för valuta, ränta, råvaror och energi. Treasury Systems erbjuder implementeringskonsultation, utbildning samt finansadministrativa tjänster i kundens löpande verksamhet. Viktiga områden är skuldförvaltning och valutariskhantering.

Treasury Systems växer fort och har en platt organisation där alla kommer in och får eget ansvar. Idag är de 27 medarbetare med kontor i Stockholm och Linköping. Som Testutvecklare hos Treasury Systems kommer du vara placerad på deras kontor i Linköping. Här sitter ett mindre R&D team som arbetar väldigt nära tillsammans med täta diskussioner. Dessutom har man dagliga samtal och möten med resten av utvecklingsteamet som sitter i Stockholm.

Alla deras anställda har konkurrenskraftig lön, en kollektiv bonus, bra pension, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och flextid. Som medarbetare kommer du att få arbeta med mycket nyutveckling, hackdays & fortlöpande kompetensutveckling. 

Som kollega på Treasury System blir du en del av ett stabilt bolag som etablerades redan 1984. Här värdesätts personalen och bolaget strävar efter att alla medarbetare ska känna att de gör skillnad. Det är hög trivsel hos våra medarbetare. 

Treasury Systems består av kompetenta team som kontinuerligt arbetar med förbättringar av processer och produkten. Det är viktigt och tydligt att utveckling samt förbättring står i fokus. Därav finns stora möjligheter för kompetensutvecklingsinsatser. 


Vi söker dig som

Som person ser vi att du trivs bra med test som arbetsuppgift och ständigt eftersöker förbättringar. Du tycker om att arbeta i team och delar med dig av din kunskap och diskuterar olika lösningar. 

För att passa in i rollen har du;

  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
  • Du vill arbeta med både nyutveckling samt testning
  • Kunskaper i C#, .NET

 

Vill du arbeta med ny teknik tillsammans med kompetenta kollegor, med ett stort intresse för test ska du söka rollen redan idag eller tipsa om en vän!

Tech Talents som rekryteringspartner

Logga TT.png

Treasury Systems har valt Tech Talents som rekryteringspartner för denna roll. Ansatsen till Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. Vi tror på utmana i nya tankebanor på konsult och rekryteringsmarknaden för juniora ingenjörer –”En god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd centralt i Linköping 

Dela detta jobb

loga
Junior testutvecklare till Treasury Systems

We tech talents