teknikjobb.se

logga

Junior Supplier Quality Engineer till företag i Västerås

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-07-02

Ansök nu

Junior Supplier Quality Engineer till företag i Västerås

ValueOne söker en Supplier Quality Engineer (SQE) för ett 10 månader långt konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Västerås. Uppdraget ska tillsättas i augusti.

Om rollen
I rollen som Junior Supplier Quality Engineer kommer du att ansvara för att hålla en kontinuerlig dialog med leverantörer gällande kvaliteten på inköpt material till produktion med fokus på växlar och kugghjul. Tjänsten innebär att du kommer arbeta nära produktion, inköp och FoU med syfte att förbättra den övergripande kvaliteten på inköpt material.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva förbättringsprojekt gentemot leverantörer grundat på kvalitets- eller kostnadsförbättringar.

  • Underhålla och uppdatera dokumentationen i APQP-processen.

  • Delta i leverantörsutvärdering, driva en handlingsplan för olika förbättringsaktiviteter inom ditt ansvarsområde.

  • Utföra årliga granskningar av utvalda leverantörer.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri, samt utbildning inom teknik och kvalitet. Kunskaper i relevanta kvalitetssystem såsom ISO, PPAP och APQP är ett krav. Har du även kunskaper inom kategorin växlar och kugghjul ser vi det som mycket meriterande. Tjänsten ställer krav på kunskaper i engelska och svenska, både i skriftlig och muntlig form.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och analytisk med god ordning och struktur på ditt arbete. Vidare kräver rollen goda kommunikativa färdigheter och väl utvecklad samarbetsförmåga.   

Ansökan  
Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Junior Supplier Quality Engineer till företag i Västerås

ValueOne AB