teknikjobb.se

logga

Junior Robotik/elektroteknik projektingenjör sökes!

Ansök nu

Junior Robotik/elektroteknik projektingenjör sökes!

Hallå där är du en teknik nörd?, har du precis avklarat stuiderna inom elektroteknik eller robotik och har ett stort intresse för teknik ? 

SE HIT!

Just nu söker vi en projektingenjör till ett spännande uppdrag. Tidigare erfarenheter i detta fall är inte lika viktigt som intresset för teknik, så tveka inte att skicka in din ansökan till oss genast, urval sker löpande!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. I denna roll så kommer du att få stödja ingenjörsverksamheten i alla typer av projektstorlekar och komplexitet. Du kommer att utföra grundläggande undersökningsarbete, standardberäkningar, analyser, grundläggande konstruktionsuppgifter, samla in data och stöda produktion av teknisk design samt hjälpa andra ingenjörer med testning, ritningar och datorstöd. 

Vem är du som person?

Om du gillar teknik, är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom Robotik, elektroteknik eller relevant område. Vidare så är du lyhörd, nyfiken, analytisk, driven och älskar utmaningar och när det kommer till detaljer så är du mycket nogrann.

Svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt. 

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt!

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Messiah Azimi, 073 – 684 70 98, Messiah.Azimi@Modis.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Junior Robotik/elektroteknik projektingenjör sökes!

Modis Sweden AB