teknikjobb.se

Junior projektledare till E.ON

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Junior projektledare till E.ON

Har du ett stort intresse för energibranschen och vill ta chansen att bli en del av E.ON Anslutning? Har du erfarenhet av eller utbildning inom projektledning? Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en junior projektledare till E.ON i Malmö. E.ON Energidistribution ska byta ut drygt 1 miljon elmätare för att möta nya myndighetskrav. För att lyckas med detta har de sedan 2017 ett program, LemonTree, som hittills arbetat med strategiska förberedelser, systemdesign och upphandling av mätare, insamlingssystem samt installationstjänster. Nu behöver de en projektledare för att koordinera i arbetet som är i full gång.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver ”Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.”

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att säkerställa att det finns ett proaktivt arbetssätt, hitta förbättringar och vara en kontaktperson både internt och externt. Du kommer att jobba med upphandlingar. Dessutom kommer du att ansvara för arbetsledningen av fyra konsulter, som jobbar med avvikelser i projektet.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för både el och projektledning, som nu vill utvecklas vidare. Kanske har du också en elbakgrund och vill utvecklas vidare inom energibranschen. Ambition och driv är två nycklar för att du ska lyckas i din roll på E.ON. Här är en chans för dig som vill få en stor inblick i E.ON och lära dig mycket på kort tid.

Vi söker dig som

 • Är flytande i det svenska språket

 • Har ett stort tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar

 • Har erfarenhet av projektledning. Har du utbildning inom projektledning är det ett krav att du haft praktiska moment av projektledning under utbildningen.

Det är också meriterande om du

 • Erfarenhet eller utbildning inom el

 • Tidigare arbetat i SAP

Som person är du:

 • Initiativtagande

 • Problemlösande

 • Relationsskapande

Other information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning

 • Placering: Malmö

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.

Dela detta jobb

Junior projektledare till E.ON

Academic Work