teknikjobb.se

testing företagslogga

Junior projektledare / projektcontroller

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Junior projektledare / projektcontroller

Om jobbet

Vi söker fler talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär! Uppdraget kommer att vara ett samarbete mellan ÅF och vår framgångsrika kund inom lastvagnar och tunga fordon i Mälardalen. Tjänsten är belägen i Södertälje. Vår kund befinner sig i en period av flera spännande förändringar och utmaningar och söker nu dig med gediget teknik- och produktionsintresse i kombination med driv och projektledaregenskaper!

I din roll är du inte rädd för att:

- Jobba i team och vara villig att hjälpa andra
- Snabbt sätta dig in i nya sammanhang
- Hugga i där det behövs, även om du blir lite svart under naglarna
- Sprida positiv energi hos dina projektmedlemmar
- Hålla i daglig styrning och hantering av avvikelser
- Behålla ordning och reda, även i stressiga sammanhang
- Arbeta med ingenjörer i en teknisk miljö, där du bidrar med både teknisk och social kompetens och är den som driver arbetet framåt tillsammans med andra
- Stötta i att ta fram och definiera nya arbetssätt och metoder när det behövs
- Få möjlighet att snabbt växa som ledare i utmanande miljöer där du själv skapar möjligheter att utvecklas 

I den här rollen står du för engagemang, kommunikation och tydlighet. Din styrka ligger i att ta dig an och lösa utmaningar tillsammans med ditt team och du beskrivs som prestigelös, ansvarstagande, analytisk och strukturerad med god administrativ förmåga. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil, men du är extra intressant om du har erfarenhet från produktionsmiljö, jobbat i projekt samt har ett genuint intresse för både teknik och ekonomi.

Vi söker dig som är en riktig DOER och som älskar att leverera resultat över förväntan!

Vem är du?

Du beskrivs ofta som en positiv och framåtlutad lagspelare som är service minded. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av produktion, även om det är starkt meriterande, men personlighet och mindset är i fokus. Att ta egna initiativ, leda möten, knyta kontakter och jobba via ditt nätverk är inga problem för dig. Du skapar ordning och reda, är starkt lösningsfokuserad i allt från högt till lågt, har en hög flexibilitet och kan stå på dig när så krävs. 

Du har en civilingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad eller har startat en karriär inom koordinering och/eller planering. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder

ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär, som du inte får missa!

Detta är en möjlighet för dig som nyligen tagit examen och är redo att visa vad du går för - i såväl ett specifikt uppdrag hos kund som konsult på ÅF. Efter framgångsrikt utfört uppdrag har du möjlighet till anställning hos kunden eller ÅF. Här är din utmanande språngbräda mot framtida möjligheter och ett väl genomfört uppdrag hos oss skapar meriter för ditt arbetsliv. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Erik Staaf

+46 76 146 58 27
+46 105053670
erik.staaf@afconsult.com

Tjänsten kommer tillsättas omgående så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

testing företagslogga
Junior projektledare / projektcontroller

ÅF