teknikjobb.se

Är du nyexaminerad ingenjör inom väg- och vatten/grundläggning? Nu har du chansen att axla rollen som Junior Projektingenjör på Keller Grundläggning - ett världsledande företag med unik kompetens inom grundläggning och markförstärkning. Keller Gundläggning deltar i stora projekt som bland annat Västlänken i Göteborg och Årsta i Stockholm.

Rollen
Keller Grundläggning är specialiserade på projektering och utförande av kalkcementpelare. Det senare året har även intresset för jet-injektering ökat. Keller har mycket lång erfarenhet och många lyckade markförstärkningsprojekt i ryggen med många av de världsledande markförstärkningstekniker som finns tillgängliga på marknaden.

Som Junior Projektingenjör kommer dina arbetsuppgifter inkludera:

• Kvalitetsdokumentera arbetet och registrera det i våra system.
• Supportar platschefer, designavdelning med diverse ritningar, provrapporter, kontrollplaner, och arbetsberedning mm. 
• Kontakt med beställare eller underentreprenörer. 
• Ekonomiska uppföljningar.

Tjänsten är på heltid och skall tillsättas så snart som möjligt. 
Placering på huvudkontoret i Lindome utanför Göteborg. Vissa resor i arbetet förekommer.
 

Du erbjuds
Som anställd av Keller Grundläggning blir man del av den större Keller koncern som finns över hela världen. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget/ goda karriärmöjligheter. Företaget erbjuder friskvårdsbidrag och har kollektivavtal och Individuell lönesättning.

Din profil
• Eftergymnasial utbildning som högskole- eller civilingenjör inom väg- och vatten/grundläggning eller annan inriktning som kan vara relevant för tjänsten.
• Goda kunskaper i Office-paketet med särskilt avseende på Excel.
• AutoCAD
• Det krävs att du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift. 
• B-körkort

För att passa i rollen som Junior Projektingenjör ser vi att du är noggrann och har ett logiskt tänkt. Du är flexibel, handlingskraftig och har stor strävan efter att utvecklas.

Intresserad?
Är du Kellers nästa juniora projektingenjör? Sök då tjänsten redan idag då vi har ett löpande urval. 

Har du frågor? I denna tjänst har Keller valt att samarbeta med TEMP-TEAM Rekrytering & personaluthyrning. Varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Mellquist på 0708-58 23 86.

Logga

JUNIOR PROJEKTINGENJÖR TILL KELLER GRUNDLÄGGNING

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

Dela detta jobb