teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Product Architecture Manager sökes!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-17

Ansök nu

Junior Product Architecture Manager sökes!

Har du en teknisk bakgrund och vill axla en roll i ett internationellt bolag där du får ett helhetsansvar för utvecklingen av produkterna? Vi på Absolent erbjuder en dynamisk och ansvarsfull roll i en snabbväxande koncern inom GreenTech-branschen där du kommer bidra med din kunskap och driv i vår fortsatta tillväxtresa. Du blir en central del i att leda vårt bolag genom en av våra största förändringsresor någonsin och dagligen utmanas både strategiskt och operativt. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten

Vi på Absolent Group är specialister och en global ledare inom utrustningar för rening av processluft. Vi har idag 11 olika varumärken inom vår koncern som producerar ett brett utbud av filtreringsutrustning som effektivt avlägsnar olja och kylvätskedimma, rök och damm från förorenad luft - och spelar en avgörande roll för att tillhandahålla och underhålla ren luft i verkstäder, tillverkningsanläggningar och kommersiella storkök över hela världen.

Våra fabriker för tillverkning är lokaliserade i Sverige, Kanada och Storbritannien med placering av huvudkontoret i Göteborg. Utöver vår tillverkning har vi säljbolag i Tyskland, USA, Frankrike och Kina. Majoriteten av våra kunder är aktiva inom metallbearbetning. Allt ifrån jättar som Volvo och Volkswagen till småföretag. Tack vare ett välbyggt distributörsnätverk renar vi 56 000 000 m³ luft per timma i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.

Vi letar nu efter en Product Architecture Manager som kan leda vår fortsatta utveckling och globala projekt inom produktarkitektur.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Absolent.

Arbetsuppgifter

I rollen som Product Architecture Manager kommer du ingå i ett team bestående av våra produktchefer inom koncernen samt arbeta tätt med konsulter från externa partners där ni tillsammans ansvarar för utvecklingen och projekten kopplade till våra produkter. Du kommer rapportera direkt till vår Chief Product Officer och sitta på koncernen Absolent Air Care Groups huvudkontor i centrala Göteborg.

För att du ska få rätt förutsättningar och onboarding i tjänsten kommer konsultbolaget utbilda och introducera dig i våra arbetssätt, system och produkter. Detta med anledning av att du på sikt förväntas driva projekt och arbetsuppgifter självständigt.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Driva projekt inom området Modular offer development, ibland som projektledare eller ägare av våra paketlösningar
 • Driva en kultur och ett arbetssätt där vi säkerställer att vi utgår från en gedigen kundförståelse i allt vi gör och utvecklar, från start till mål
 • Leda arbetet, utveckla och tänka Absolent Group genom att hitta de olika perspektiven mellan bolagen inom koncernen och analysera våra olika produktsortiment tillsammans med produktcheferna
 • Agera expert inom modulära produktarkitekturer och utvecklingen av dessa samt stötta organisationen med vägledning, utbildning och coaching
 • Vara ägare till relevant programvara och system, bland annat vår konfigurationsmotor och CPQ
 • Stödja CPO (Chief Product Officer) med övergripande strategi och utvecklingsaktiviteter

Rollen kommer även innefatta en hel del restid till våra olika globala bolag inom koncernen. Detta innebär ungefär 3 till 7 dagars restid per månad.

Vi söker dig somövrig information

 • Eftergymnasial teknisk utbildning från högskola eller universitet, med fördel inriktning inom maskin, energi eller industriell ekonomi
 • Kunskaper i CAD och PLM
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Följande är meriterande

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom Management eller konsulting i en liknande roll

De personliga egenskaper vi kommer fokusera på i rekryteringen är

 • Problemlösande
 • Ansvarstagande
 • Samarbetsförmåga
 • Uthållig

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Placering: Västra Hamngatan 10, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Absolents önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Absolent här!

 

Dela detta jobb

Junior Product Architecture Manager sökes!

Academic Work