teknikjobb.se

Junior mekanikingenjör

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-23

Ansök nu

Junior mekanikingenjör

Är du maskiningenjör med stort teknikintresse och vill arbeta i ett multinationellt företag där utveckling och innovation står i fokus? Vi söker just nu nästa medarbetare som vill hjälpa till att driva vår kund mot framtidens lösningar. Är detta något som tilltalar dig så ska du söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en mekanikingenjör. Vår kund har ett stort utbud av maskiner som används inom tunnel- och gruvprojekt av kunder i hela världen, normalt sett i tuffa klimat och arbetsförhållanden där det ställs höga krav på säkerhet och tillförlitlighet såväl som produktivitet. Här får du en chans att arbeta i ett multinationellt företag och vara med och utveckla innovativa lösningar och produkter.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Inledningsvis erbjuds du en anställning om 6 månader och därefter finns det därefter goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller direktrekryterad till kunden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Ditt dagliga arbete kommer att inkludera mycket jobb i 3D CAD-system som t.ex. Creo och Teamcenter.

Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Förbättringsförslag

 • Modifiera produkter

 • Utvecklingsprojekt

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörsexamen med inriktning maskinteknik alternativt en högskoleingenjörsexamen och/eller ett par års arbetslivserfarenhet i området.

 • Har god vana i officepaketet, framför allt Word och Excel.

 • Är obehindrad i det engelska språket i tal och skrift då det är det officiella koncernspråket.

Det är starkt meriterande om du tidigare har jobbet i 3D CAD-system eller har kommit i kontakt med verktyg som Pro Engineer och Creo.

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse samt en stark drivkraft och vilja att utvecklas för att bli bättre på det du gör. Som person har du ett strukturerat förhållningssätt till arbetet och gillar att ta dig an problem och komma med innovativa lösningar. Du trivs med att arbeta i team och i en miljö som präglas av gemenskap.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Örebro

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

 

Dela detta jobb

Junior mekanikingenjör

Academic Work