teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior kvalitetsingenjör till Outokumpu

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Junior kvalitetsingenjör till Outokumpu

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kvalitetsingenjör kommer din primära arbetsuppgift vara att i samråd med operatörer hantera avvikelser i produktionen samt i nästa steg jobba med och utveckla förbättringsåtgärder. Vi är på jakt efter dig med huvudintresse inom kvalitetsområdet och som trivs ute i "verkligheten" där operativt kvalitetsarbete är en naturlig del av dagen. Effekten av ditt jobb kommer synas genom nöjda kunder, ständiga förbättringar och att ditt jobb underlättar medarbetarnas vardag genom kvalitetssäkrade processer.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är en positiv person som gillar att vara i händelsernas centrum. Du är strukturerad och har ett metodiskt arbetssätt. Vi tror också att du är duktig på att kommunicera och att din samarbetsförmåga är god, vilket är viktigt då funktionen är central i bolaget med många interna kontaktytor. Vidare tror vi att du har en för tjänsten relevant utbildning, har du dessutom arbetslivserfarenhet inom området är det meriterande men inget krav.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som junior kvalitetsingenjör är ett konsultuppdrag på heltid (föräldravikariat) med start efter överenskommelse. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Outokumpu.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Junior kvalitetsingenjör till Outokumpu

Eterni Sweden AB