teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior konstruktör inom Elektronik (Uppsala)

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Junior konstruktör inom Elektronik (Uppsala)

Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. Synonymt för kunderna är att de präglas av högt tempo och hög innovationstakt och Prevas hjälper de med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Fokus ligger på helhetsåtaganden, vilket innebär att kunderna kan komma med en enkel idé eller skiss så tar vi det därifrån hela vägen till färdig produkt.

Vad vi letar efter
Till Prevas letar vi nu efter en junior konstruktör inom Elektronik. Du kommer att arbeta på uppdrag hos en kund men en stor del av arbetet utförs i Prevas centralt belägna lokaler. Här finns möjligheten att i Prevas egna elektroniklabb och med ytor för montage av prototyper direkt kunna testa det som kommer fram i utvecklingsarbetet. En unik möjlighet att kunna följa en tidig idé fram till testbänk och sedan hela vägen fram mot produktion.    

Vem letar vi efter?
Du är en Uppsala-bo (eller i närheten) i början av din karriär inom produktutveckling och vill nu ta dig an nya utmaningar. Du besitter redan en teknisk kompetens, systemförståelse och har en bra insikt i produktutveckling samt har hunnit arbeta en del med elektronikutveckling.

Din utbildningsbakgrund är inom Elektronik, Teknisk fysik eller motsvarande.

Utifrån dina tidigare erfarenheter är du bekant med följande områden:

  • Analog & digital elektronikkonstruktion, schemaritning & PCB

  • EMC (planering, provning, optimering)

  • Elsäkerhet & elektrisk testning

  • Något av Altium, Mentor Xpedition, Cadence Allegro eller OrCAD

  • Praktisk användning av elektroniklabb

  • Dokumentation på svenska & engelska

En annan viktig faktor för framgång är att du är en lagspelare som fungerar lika bra med människor som med tekniken. Dina kunskaper är viktiga men vi värdesätter också mycket dina personliga egenskaper och din ambition och drivkraft.

Din framtid
Du kommer initialt var anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos Prevas.

Vi både tror på och förväntar oss en snabb utveckling i dina kunskaper och kompetenser. Att vara en del av samarbetet mellan Prevas och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination.

En spännande tjänst på alla sätt och vis och vi gör löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt.
 

 

 

Dela detta jobb

Junior konstruktör inom Elektronik (Uppsala)

EdZa AB