teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Kalibreringsingenjör till livsviktigt företag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Junior Kalibreringsingenjör till livsviktigt företag!

Vi söker en junior kalibreringsingenjör som vill jobba med spännande medicintekniska produkter tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I Solna utvecklar och producerar vår kund ventilatorer och anestesisystem som används inom intensivvård och operationssalar på sjukhus runt om i världen. Du kommer arbeta med produkter som gör verklig skillnad i människors liv. Sök redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Vår kund gör det möjligt för sjukhus att utföra operationer och hjälper vårdpersonal att behandla akuta hälsotillstånd. De innovativa och marknadsledande produkterna och tjänsterna som vår kund utvecklar bidrar varje dag till att rädda liv över hela världen. De erbjuder en karriär i en dynamisk och internationell miljö där du kan utvecklas och växa samtidigt som du bidrar till en hållbar sjukvård. Du får vara med och göra verklig skillnad i människors liv.

Som kalibreringsingenjör kommer du att bli en del av ett tight team på tre personer med mycket kompetens inom området som du kommer få introduktion och kompetensutveckling av. Teamet kännetecknas av öppenhet, nyfikenhet att lära sig mer och en hög kvalitetsmedvetenhet!

Du kommer att arbeta med de mest avancerande medicintekniska systemen – produkter som används när livet står på spel. Eftersom hela verksamheten finns samlad i Solna ges möjlighet att få ett unikt helhetsperspektiv från forskning till produktion.

Du erbjuds

 • Arbete på ett bolag som räddar liv och som kryllar av engagerade medarbetare
 • En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I detta team så kommer du som junior kalibreringsingenjör att komma in och lära dig rollen från grunden. Till att börja med så kommer du att få ansvara för ankomsthallens verktyg, där du bland annat kommer att ta fram specifikationer för verktyg, ta fram dokumentation, ha kontakt med leverantörer av de verktyg som ni arbetar med samt samarbeta med andra team inom verksamheten.

För rätt person kommer det finnas möjlighet att ta ett vidare steg i rollen och utvecklas genom mer avancerade arbetsuppgifter, vilket styrs av din nyfikenhet och inställning!

Vi söker dig som

 • Är utbildad högskoleingenjör inom teknik, exempelvis inom maskinteknik, mekanik eller medicinteknik

 • Har en god datorvana och är lättlärd inom nya system

 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det i båda kommunikation och dokumentation

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med verktyg eller dylikt inom produktion eller industri.

Den tekniska kunskapen är viktig, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Följande kompetenser ser vi som extra viktiga i denna roll:

 • Samarbetsförmåga
 • Ansvarstagande
 • Noggrann och har ett högt kvalitétstänk

Övrig information

 • Start: Januari 2022

 • Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan

 • Placering: Stockholm, Solna

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Dela detta jobb

Junior Kalibreringsingenjör till livsviktigt företag!

Academic Work