teknikjobb.se

testing företagslogga

Junior ingenjör för tekniska utredningar och uppdragsledning inom energibranschen

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Junior ingenjör för tekniska utredningar och uppdragsledning inom energibranschen

Om jobbet

ÅF Nuclear är en del av Division Energy på ÅF och har över 100 konsulter i Skandinavien. Vi har arbetat med kärnkraftsindustrin över hela världen sedan barnsben, kontinuerligt och framgångsrikt genomfört projekt i över 50 år.   Vi utför uppdrag för alla kärnanläggningar i Sverige, Forsmark, Ringhals, Oskarshamn och Barsebäck. ÅFs kärntekniska experter är verksamma inom hela anläggningens livscykel: nybyggnation, anläggningsuppgraderingar, säkerhetsanalyser, drift och underhåll, avveckling och radavfallshantering.

Vår verksamhet inom kärnkraftsområdet expanderar och behöver förstärka sitt team med en civilingenjör med några års arbetslivserfarenhet som vill jobba i en roll som utredare, analysledare eller uppdragsledare. I denna roll kommer du I tidigt i kedjan och arbetar som uppdragsansvarig för behovsanalyser, förstudier och utredningar inför projekt inom kärnkraftsområdet. Du kommer att jobba med flera parallella uppdrag med olika omfattningsgrad där du får sätta din problemlösningsförmåga på prov.

Vem är du?

Vi söker självklart dig med rätt bakgrund och erfarenhet men letar framförallt efter rätt inställning och personlighet . Känner du igen dig i följande beskrivning kan det vara dig vi letar efter just nu!

  • Utbildningsmässigt är du civiligenjör inom maskinteknik, kemiteknik eller teknisk fysik.
  • Erfarenhetsmässigt har du hunnit skaffa dig ca 2-5 års erfarenhet.

Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas vill vara med förstärka vår position som ledande teknikkonsult – därför söker vi dig som tycker det är inspirerande med kundkontakter. Du trivs i en konsultroll där teknik och ekonomi går hand i hand och du är van att jobba självständigt och driva ditt eget arbete framåt. 

Människor i din omgivning brukar beskriva dig som bra på att kommunicera och som en socialt kompetent person som har lätt att ta folk och att jobba med många kontaktytor. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya projekt, teknikområden och organisationer. 

Du har en fallenhet för struktur och trivs med att sätta upp ramar och tidsplanar för ditt eget arbete som du sedan skall jobba efter på ett effektivt sätt och har ett intresse av att knyta ihop teori med verklighet 

För tjänsten krävs att du har körkort B och att du är flexibel då resor i perioder kan resor vara en naturlig del av din roll.

Känner du igen dig? Ansök gärna, urval och interjvuer sker löpande! 

Vi erbjuder

Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. Vi arbetar med både lokala, nationella och internationella kunder och du får chansen att bli en viktig del i ett växande, framgångsrik team. 

Vi är en arbetsgivare som satsar på kompetensutveckling och erbjuder våra konsulter vidareutveckling i ÅF Academy samt genom intressanta uppdrag.  Hos oss får möjlighet att ha ett du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete i harmoni med privatlivet. Vi värnar om ett gott arbetsklimat och är en trygg arbetsplats med kollektivavtal och ett attraktivt förmånspaket med bland annat tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldraledighetstillägg.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Jan-Erik Bendiksen
+46 105058490
jan-erik.bendiksen@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Junior ingenjör för tekniska utredningar och uppdragsledning inom energibranschen

ÅF