teknikjobb.se


Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 


Junior förvaltare till ett varierande uppdrag med inslag av både bostäder och kommersiella lokaler.

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en junior förvaltare som kan gå in i ett uppdrag mitten av december med preliminärt slutdatum sista mars 2021. Därefter finns goda möjligheter till fortsatt arbete inom koncernen. Placering är i Malmö och uppdraget är på heltid.

Eftersom kunden är ett mindre fastighetsbolag kommer du som junior förvaltare att erbjudas delaktighet och möjlighet att påverka i ett team där man hjälps åt. Du kommer att vara involverad i flera projekt som i de flesta fall rör standardförbättringar i lägenheter där du börjar med att förbesiktiga för att bedöma vad som behöver göras. Därefter beställs arbetet och du följer upp projekten.

Du kommer även att stötta fastighetsskötare med frågor som uppkommer, driva felanmälningsärende vidare och du är med och planerar snickarnas och målarens arbete ute i fastigheterna.

Under uppdragets tid kommer du att ha ett nära samarbete med VD, som också är din närmsta chef. 

Din bakgrund
Då rollen innebär många kontaktytor både externt och internt är det viktigt att du har god sociala förmåga och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Eftersom man kommer att ha flera projekt igång samtidigt är det viktigt att du är drivande och initiativtagande för att hålla tempo. Lika viktigt är det att vara noggrann så att arbetet utförs med bästa möjliga resultat. 

Vi söker dig som har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom bygg eller fastighet
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att själv driva och följa upp projekt
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har:

  • Erfarenhet av lägenhetsbesiktningar
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Egen bil

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort, då vi kör så det ryker! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Zara Elenmo på zara.elenmo@fasticon.se eller 076-632 33 56.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Junior förvaltare för konsultuppdrag - Fasticon Kompetens AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-28

Ansök nu

Dela detta jobb