teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Junior Fordonstekniker

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Junior Fordonstekniker

Är du fordonstekniker som vill bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett Holmgrens Bil som ökar på marknaden? Då kan du vara rätt person för oss! 

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Du som söker är positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Oavsett om du idag är en etablerad fordonstekniker med några års yrkeserfarenhet eller om du är nyexaminerad med en vilja och ödmjukhet att utvecklas tillsammans med oss så är du välkommen med din ansökan.

Krav och meriter

  • Slutförd fordonsteknisk utbildning 

  • B-körkort

  • Meriterande med kunskaper inom diagnostik och felsökning

  • God datorvana

Om jobbet
Som fordonstekniker har du ett operativt ansvar för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon. Hos oss får du möjlighet till att bredda din kompetens inom det fordonstekniska området och vi skickar dig på de utbildningar som behövs för att du ska hålla dig uppdaterad i din arbetsroll!

På anläggningen har vi verkstad för BMW, Ford, MG, Hyundai och Nissan. Har du erfarenhet från något eller flera av dessa märken är det meriterande, vilket också kan komma att påverka vilka märken just du kommer att få arbeta med.

Omfattning: Heltid tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning
Placeringsort: Karlskrona
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädjerespektansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 26 februari 2023. Vid frågor eller funderingar kontakta platschef Nicklas Klope på mejl nicklas.klope@holmgrensbil.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Junior Fordonstekniker

Holmgrens Bil AB