teknikjobb.se


Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 1800 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare.


Junior fastighetsförvaltare till bred och utvecklande roll hos Beijer Byggmaterial AB

Gillar du både teknisk och ekonomisk förvaltning och vill lära dig mer? Gillar du omväxling och vill få möjligheten att bidra till ett bolag som förändras och växer? Tag då chansen att söka den här spännande rollen hos Beijer Byggmaterial och häng med på deras starka utvecklingsresa.

Tjänsten

Beijer Byggmaterial erbjuder dig ett utvecklade jobb som junior fastighetsförvaltare i en öppen, trevlig miljö med fokus på mål och resultat. Du rapporterar till fastighetschefen och ni tillsammans ansvarar för fastighetsfrågor kopplade till hela bolagets fastighetsbestånd, från södra till norra Sverige. Därför ingår regelbundna resor i rollen. Det handlar både om teknisk och ekonomisk förvaltning och du har alla möjligheter att lära dig väldigt mycket. Tjänsten är placerad på Beijers Servicekontor i Sollentuna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bistå fastighetschefen i allt från fastighetsköp/försäljningar, frågeställningar från organisationen, till att driva utveckling av Beijers olika filialer. 
  • Driva egna projekt, med egen budget och tidsplanering.
  • Ekonomi: uppföljning av projektkostnader.
  • Miljö: aktivt arbeta med energiförbrukning (och aktivt arbeta med att reducera dessa).
  • Miljö: arbeta med miljörapportering inom fastighetsområdet.
  • Hyresavtal på egen uthyrning i egna fastigheter.
  • Serviceavtal: följa upp att dessa sköts enligt avtal.
  • Bidra till utveckling av området fastighet inom bolaget.
  • Arbeta med både teknisk och ekonomisk förvaltning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från eftergymnasial fastighetsförvaltarutbildning t. ex Newton. Vi tror att du har hunnit jobba i något år efter utbildningen och då med kommersiella fastigheter eller så är du nyexaminerad från utbildningen och nyfiken på att lära dig. Du har flytande svenska i både tal och skrift och god engelska. Eftersom Beijer jobbar mycket i excel är det en fördel om du har goda kunskaper i detta.

Det är krav på B-körkort i denna roll eftersom man besöker fastigheterna runtom i landet.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är nyfiken, ambitiös och strävar alltid efter att nå dina mål. Du har lätt att samarbeta och att skapa nya relationer. När det är förändringar ser du det som nya möjligheter och har lätt att anpassa dig. Du har struktur i ditt arbete och din analytiska sida gör att du har tålamod att gräva lite djupare i vissa detaljer.

Vi erbjuder

Hos oss får du förutom en utvecklande och rolig roll, vara en del av ett stort företag som växer och ta del av ett spännande fastighetsbestånd. Du får trevliga kollegor, tillgång till ett nyrenoverat kontor och möjlighet att resa runt i Sverige.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Beijer med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi träffar kandidater löpande, dock senast den 15 september. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Petré på 0708-123333, ulrika.petre@fasticon.se

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Junior fastighetsförvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-26

Ansök nu

Dela detta jobb