teknikjobb.se

Junior Fälttekniker till Malmö

Företag Barona
Ort
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

Junior Fälttekniker till Malmö

Vi söker en student/deltidsarbetare för tjänst som Junior fälttekniker i Malmö på deltid!

Kort om arbetet som junior fälttekniker (kräver annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%)
Arbetet kommer bestå av att jobba med PC-relaterade incidentjobb och reparationer. Detta kan vara ute hos slutkund eller på kontoret, beroende på ärende. Slutkunderna för oss är affärer, butiker och kontor. Utöver PC-jobb så kommer det förekomma andra typer av ärenden såsom hårdvarubyten, detta kan t.ex. vara kortterminaler, kvittoskrivare m.m. Eftersom det kommer vara ett större fokus på PC-relaterade jobb ser vi det som extra meriterande om du tidigare har skruvat och jobbat med laptops/datorer.

Arbetet är initialt ett deltidsjobb som lämpar sig bäst för dig som är i sluttampen av dina studier, förhoppningsvis inom IT. Det krävs dock ingen formell utbildning för att klara av jobbet, endast att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Start sker enligt överenskommelse. 

För arbetet krävs det körkort och egen bil samt möjlighet att ta sig runt hela Malmö/utanför Malmö till ex Lund.

Om dig
Vi söker dig som har lite tidigare erfarenhet av PC-jobb och/eller studerar inom IT/Teknik alternativt dig som kan påvisa ditt starka intresse för området och vill bevisa ditt driv och dina färdigheter inom området. 

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier, annat jobb, eget företag).

Viktigast för rollen kommer dina personliga egenskaper att vara, vi vill ha dig som är ansvarstagande, kommunikativ, initiativtagande och serviceinriktad.

Krav: Körkort, Egen/Tillgänglighet till bil, Flytande i Svenska & Engelska

Välkommen med din ansökan!
Låter ovanstående intressant? Lägg in en ansökan, enbart CV är ett krav och vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan. 
Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Isabelle Hyllienmark (isabelle.hyllienmark@barona.se). 

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat AgerisAMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Dela detta jobb

Junior Fälttekniker till Malmö

Barona