teknikjobb.se

JUNIOR DRIFTTEKNIKER

Är du nyexaminerad drifttekniker och vill bidra till att göra skillnad för allmännyttan i Sundbyberg? Då är rollen som junior drifttekniker på Förvaltaren rätt för dig!

Vad innebär rollen?
I rollen som junior drifttekniker på Förvaltaren får du möjlighet att arbeta med ett varierat fastighetsbestånd bestående av både nya och äldre fastigheter. Du kommer att arbeta med värme och ventilation. Dina arbetsuppgifter består av värme, tillsyn, skötsel, förebyggande och felavhjälpande underhåll av fasta installationer. Du kommer att vara behjälplig för hyresgäster via och fungerar ofta som Förvaltarens ansikte utåt. I arbetet har du ett tätt samarbete internt med övriga drifttekniker, bovärdar och förvaltare. Du ingår i en erfaren grupp som i dagsläget består av fyra drifttekniker och en driftingenjör som teamledare. I rollen rapporterar du till driftchef. Totalt sett ingår 55 personer i driftenheten som leds av driftchef. 
Din nya arbetsplats kommer att bli på Förvaltarens trevliga kontor i Hallonbergen med två minuter promenad till tunnelbanan. Fastighetsbeståndet finns inom Sundbybergs stad och samtliga fastigheter nås inom några minuter från kontoret. 

Du identifierar dig med Förvaltarens värdegrund:

  • Vi gillar människor
  • Vi lyssnar nyfiket och vågar utmana
  • Vi säger och gör saker vi kan stå för 


Vem är du?
Vi tror att du tycker om att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Du uppskattar att träffa nya människor och har lätt för att kommunicera i olika typer av sammanhang. Då arbetet ofta innebär att du hanterar flera ärenden samtidigt är det viktigt att ditt arbetssätt är strukturerat med fokus på att få arbetsuppgifter avklarade inom rådande tidsramar. Fastighetsbeståndet ställer krav på att du kan analysera vilka behov de olika fastigheterna har men även arbeta i ett långsiktigt perspektiv där du väger olika alternativ mot varandra. 

Din bakgrund
Då rollen innefattar drifttekniskt komplexa arbetsuppgifter letar vi efter en person med följande kvalifikationer:

  • Relevant utbildning inom driftteknik
  • God datorvana
  • B-körkort

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:

  • Heta arbeten
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt


Vad Förvaltaren kan erbjuda dig
På Förvaltaren får du möjlighet att arbeta i en välkomnande miljö med trevliga kollegor. Organisationen är mån om sina medarbetare och erbjuder bra förmåner och möjlighet till utveckling. Då du arbetar i ett bolag med lokal förankring har du stor möjlighet att att bidra till en god boendemiljö för hyresgästerna. Du får möjlighet att bidra till ett Sundbyberg där miljö och hållbarhet ligger i fokus. I rollen har du stor möjlighet att komma med nya idéer och få gehör och dela erfarenhet med kollegor. Förvaltaren är en mångkulturell arbetsplats där alla ska känna sig välkomna.


Ansökan
Om du tycker att tjänsten som junior drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar Förvaltaren med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-12-20.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller 073-447 52 34.
Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Förvaltaren Junior drifttekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb