teknikjobb.se

Junior beräkningsingenjör

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Junior beräkningsingenjör

Vill du boosta dina kunskaper inom beräkning och bli en vassare ingenjör? Nu söker vi dig som vill arbeta på ett växande företag där du får möjligheten att ingå i ett talangprogram. Här finns det stora möjligheter att på sikt växa i både rollen och företaget. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Till vår kund i Gnosjöregionen söker vi nu en junior beräkningsingenjör som ska ingå i ett talangprogram. I den här rollen kommer du främst att arbeta med beräkningar och tillhöra ett team bestående av flertalet andra beräkningsingenjörer. Det finns stora möjligheter att vara med och påverka slutresultatet då du är med i hela produktkedjan från skiss till färdig produkt. Du kommer främst att arbeta projektbaserat där du bland annat kommer att ha ett tätt samarbete med R&D avdelningen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt talangprogram. Talangprogrammet pågår under hela konsultuppdraget och tas fram i samråd med kunden och anpassas efter dina behov och kompetenser. Inledningsvis får du ta del av ett introduktionsprogram där ni bland annat går igenom interna system, olika roller samt får en genomgång av rollbeskrivningen. Programmet består bland annat av löpande kompetensförsörjning genom lärarledda utbildningar och E-learning inom allt från personlig utveckling till teknisk kompetens. Under konsultuppdrag kommer du dessutom att samarbeta tätt med en mentor och närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coachning och stöttning. Allt för att ge dig bästa stöd att utvecklas på ett såväl professionellt plan som personligt.

Du erbjuds

 • Goda utvecklingsmöjligheter att växa inom bolaget samt kompetensutveckling från erfarna kollegor
 • Ett nio månaders talangprogram för att vässa dina beräkningskunskaper

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta i olika projekt med kollegor från andra avdelningar
 • Arbeta med beräkningar och analysera, skriva rapporter och följa upp resultatet med bland annat testavdelningen
 • Planera och struktutera upp arbetet tillsammans med chefsingenjörer
 • Ha daglig kontakt med såväl leverantörer, kunder som kollegor

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörsexamen på högskole- eller universitetsnivå inom ett område som vi bedömer relevant alternativt en högskoleexamen med några års erfarenhet av liknande arbete
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i daglig dialog med kunder, leverantörer och kollegor

Vidare är det meriterande (ej krav) om du har tidigare erfarenhet av LS Dyna, Ansa eller Metapost.

Som person är du:

 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Resultatinriktad

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid med nio månaders talangprogram

Placering: Gnosjöregionen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior beräkningsingenjör

Academic Work