teknikjobb.se

Junior applikationsexpert till världsledande bolag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-12-03

Ansök nu

Junior applikationsexpert till världsledande bolag

Är du nyexaminerad ingenjör som vill jobba med funktioner som hjälper till att driva elnätet på ett effektivt och säkert sätt? vi letar efter dig som vill grotta ner dig i komplexa system och älskar tekniska utmaningar. Här får du möjlighet att lära dig från seniora kollegor och en egen mentor och växa med ett stort bolag!

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av vår kund i Västerås som är världens ledande leverantör av kraft - och automationsprodukter, system och servicelösningar för hela värdekedjan från kraftproduktion till överföring och distribution av el. Deras erbjudande omfattar transformatorer, HV produkter, system för kraftöverföring och lösningar och automatisering för integration och sammankopplande kraftnät - för att möjliggöra ett starkare, smartare och grönare nät. Till en början kommer du sitta mycket på distans/hemifrån men du får komma in till kontoret någon gång per vecka. Kontoret ligger i centrala Västerås, precis vid centralstationen så om du bor på pendlingsavstånd så är det helt okej. Teamet består av 12 personer i ungefär samma position så du har mycket stöd och erfarenhet i gruppen.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Jobba i ett projektteam som teknisk expert på matematiska beslutsstödsfunktioner

 • Vara teknisk expert på optimeringsfunktioner som beräknar den mest optimala produktionsplanen

 • Utbilda kunder och kunna genomföra tester

 • Hantera felrapporter och utföra felsökning

Vi söker dig som

 • Vi söker dig som är nyexaminerad och har en utbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning elkraft/elektro/teknisk fysik eller liknande

 • Kan kommunicera och skriva på svenska och engelska

 • Har erfarenhet av att använda operativsystem som Linux och Windows. Har viss programmeringserfarenhet av tex, C++, Phyton, etc. och gärna erfarenhet av matlab.

 • Gillar att grotta ner dig i problem och ger aldrig upp

Vi söker en person som ser detta som en långsiktig utmaning, du kommer att gå in i en junior roll med mentors stöd men efter ca 9-12 månader är målet att du själv axlar rollen som tekniskt ansvarig för beräkningsfunktionerna i en kundleverans. Vi ser gärna att du är analytisk som person och gillar tekniska utmaningar.

Övrig information

 • Start: januari 2021

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med god hans till överrekrytering

 • Placering: Centrala Västerås

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior applikationsexpert till världsledande bolag

Academic Work