teknikjobb.se

Junior analytisk kemist till internationellt medicintekniskt bolag

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-16

Ansök nu

Junior analytisk kemist till internationellt medicintekniskt bolag

Nu finns chansen för dig som vill arbeta på en utvecklingsavdelning hos ett spännande företag som erbjuder innovativa medicinska lösningar till människor med dermatologiska behov. Läs vidare och sök tjänsten redan idag.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en junior analytisk kemist till avdelningen CMC-Development. Avdelningen ansvarar för utveckling av analysmetoder för läkemedel och medicintekniska produkter inom affärsenheten Aestehetic. Gruppen beskrivs som öppen och välkomnande och består av 12 personer i dagsläget. Här erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete i en positiv och kompetent analysgrupp.

Kunden sitter i fina lokaler i Uppsala och erbjuder varierade analyser, vilket betyder en spännande möjlighet för dig som kommer ta dig an detta uppdrag.

Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden under perioden 17 augusti 2020 – 12 februari 2021, med möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som analytisk kemist kommer du bland annat utföra analyser med autoanalyzer och partikelstorleksmätare. Gruppen du tillhör arbetar främst med analyser av nya produktkandidater samt utveckling och validering av analysmetoder.

I arbetsuppgifterna ingår också att:

 • Utföra provberedning samt analys av produkter, aktiva substanser, intermediat och råvaror med olika tekniker

 • Skriva tekniska rapporter både på svenska och engelska

Vi söker dig som

 • Har en naturvetenskaplig högskoleutbildning inom analytisk kemi

 • Har erfarenhet av laborativt arbete sedan tidigare där du utfört provberedning samt kvantitativ analys. Du kan ha erfarenhet från utbildningen (exempelvis exjobb) deltidsjobb alt om du har arbetat heltid i en liknande roll

 • Känner dig mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • Analystekniker som tex partikelstorleksanalys

 • Arbete enligt GxP

Som person är du noggrann eftersom du kommer arbeta med analys och provberedning enligt de strikta rutiner och riktlinjer som gäller. Du är en självklar teamspelare som ser till att bidra till teamkänslan och du tar initiativ till arbetsuppgifter som driver arbetet framåt.

Övrig information

 • Start: Augusti

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Placering: Uppsala

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior analytisk kemist till internationellt medicintekniskt bolag

Academic Work