teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Algoritm/C++ utvecklare till DRT Solutions hybridkontor

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Junior Algoritm/C++ utvecklare till DRT Solutions hybridkontor

Vill du bli en del av vårt team som utvecklar den anropsstyrda trafiken med nya funktioner och processer för att organisera trafik på ett modernt, tryggt och rationellt sätt?

På DRT Solutions AB är vi 10 personer som jobbar med utveckling, testning, marknadsföring, övervakning och uppföljning. Vi söker dig som antingen kommer direkt från skolan eller har arbetat något år. Du vill vara med och utveckla planeringen av anropsstyrd trafik för att möta morgondagens krav. Systemet har ett digitaliserat processtöd för att hantera alla led i utförandet av anropsstyrd trafik. Du tillhör vårt kontor i centrala Lund, ibland utgår du från kontoret och ibland arbetar du hemifrån.

På DRT Solution arbetar vi gemensamt med utvecklingen av systemet och vår uppgift består av att se till trafiken flyter. Det innebär att du kommer att få återkoppling av de förbättringar du gör och att du direkt kan se resultatet i verksamheten.

Du tillhör teamet som arbetar med att optimera planeringen av trafiken utifrån en mängd olika parametrar. I nästa steg vill vi även ta hjälp av machine learning för att kunna hitta planeringar som fungerar optimalt för våra resenärer och dessutom är effektivare för våra uppdragsgivare.

Du har goda kunskaper inom C++ och gillar att sätta tänderna i komplexa algoritmer.

Övrig Tech-stack består av PHP och MariaDB, har du erfarenhet av det också är det bra men i slutändan är det din nyfikenhet och ditt utvecklingsintresse viktigare än dina formella meriter.

Vi delar kontor med vårt systerföretag Samres som sedan 1993 har arbetat med att organisera anropsstyrd trafik och levererar informations- och förmedlingstjänster. Samres har idag drygt 350 anställda som hanterar cirka fem miljoner inkommande samtal per år, varav det stora flertalet dagligen möter människor med särskilda behov och människor som söker stöd och support kopplat till resor i allmän- och särskild kollektivtrafik. Samres har sitt huvudkontor i Lund, men finns med sin verksamhet även på andra platser i Sverige och i Estland, Moldavien och Senegal.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar DRT Solutions AB med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV, personligt brev samt eventuell Github-profil. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

 

Dela detta jobb

Junior Algoritm/C++ utvecklare till DRT Solutions hybridkontor

Dreamwork Scandinavia AB