teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Juljobba som lager/butiksmedarbetare på internationellt modebolag på Drottninggatan

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Juljobba som lager/butiksmedarbetare på internationellt modebolag på Drottninggatan

Vill du arbeta extra 27-31/12 07.00-10.00 på Drottninggatan? Är du noggrann, ansvarstagande och har en positiv inställning? Just nu söker vår kund ett flertal lager/butiksmedarbetare till deras butik på Drottninggatan med start på måndag. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med ansökningar!

Om tjänsten

Vi söker för vår kunds räkning ett flertal medarbetare till deras butik på Drottninggatan i centrala Stockholm. Vår kund är en välkänd internationell modejätte inom retail. Denna tjänst är med andra ord perfekt för dig som söker ett kort extrajobb under ledigheten och vill dryga ut kassan efter jul! Du kommer att jobba tillsammans med ett flertal kunniga kollegor som kommer hjälpa dig komma in i rollen. Vår kund ser det som a och o att du ser dig själv som en representant för företaget och agerar i linje med deras värderingar.

Du erbjuds

Detta är en möjlighet att komma in och knyta kontakter på ett internationellt modebolag som är ett av Sveriges mest attraktiva. Du kommer arbeta på en öppen, snabbföränderlig, flexibel, human och rolig arbetsplats, tillsammans med ett gäng hjälpsamma kollegor. Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innefatta lagerarbete, samt eventuellt också butiksarbete utefter behov. Arbetstiderna kommer vara 07.00-10.00 27-31/12. Inledningsvis kommer du att erbjudas en kort introduktion som inkluderar säkerhetsgenomgång och presentation av butiken. Arbetsuppgifterna kommer bland annat inkludera:

 • Ta emot, öppna och packa upp varor på lagret
 • Vika och hänga ut plagg, och fylla på dessa på butiksgolvet
 • Att vara en god representant för företaget och erbjuda kunderna bästa möjliga upplevelse

Vi söker dig som

 • Är studerande vid universitet/högskola
 • Har en gymnasieexamen eller likvärdigt
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service
 • Är obehindrad i svenska

Då kunden under mellandagarna kommer ha högre arbetsbelastning ser vi att du är inte räds att jobba på en arbetsplats med högt tempo. Vi ser att du också är serviceminded, självgående och initiativtagande.

Övrig information:

 • Start: Omgående, på måndag 27/12
 • Omfattning: Måndag-Fredag 27-31/12 07.00-10.00
 • Placering: Butik på Drottninggatan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Juljobba som lager/butiksmedarbetare på internationellt modebolag på Drottninggatan

Academic Work