teknikjobb.se

Jobbar du till sjöss? Jobba med oss på din ledighet!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Jobbar du till sjöss? Jobba med oss på din ledighet!

Sjöbryggan

Vill du jobba extra iland? Vi på Marinkraft är länken mellan jobbet på sjön och jobbet på land. Ledig tid mellan törnarna är i allra högsta grad behövlig, men ibland kan det vara skönt att ha ett alternativ till ledigheten. Hos oss på Marinkraft finns möjligheten att jobba extra i den omfattning du själv vill.

Sjöbryggan – Jobba på din ledighet

Konceptet Sjöbryggan syftar till att ge dig, som jobbar till sjöss, en plattform för jobb i land på din ledighet. Sjöbryggan är ett koncept som riktar sig till att hitta en plats för just dig och där dina kunskaper och kompetenser får komma till sin rätt. I och med detta kan uppdragen variera mellan olika branscher och roller. Grunden är att du vill och kan arbeta extra i dina perioder mellan törnarna. Ta en funderare, det kanske skulle vara riktigt kul och spännande!    

För att jobba med Sjöbryggan

Som medarbetare i Sjöbryggan på Marinkraft förväntas du ha erfarenhet från sjön och jobbat på fartyg. Du kanske jobbar på däck eller i maskin. Du är en lagspelare, lösningsorienterad och van att jobba fysiskt. Vidare är du prestigelös och tar ditt uppdrag på allvar.

Vi vill utvecklas tillsammans med våra medarbetare och det är därför mycket viktigt att du vill vara en del av Marinkraft och sjöbryggan. Extrajobbet kan leda dig vidare till nya spännande erfarenheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Johan Dahlén

johan.dahlen@marinkraft.se0705332116

Dela detta jobb

Jobbar du till sjöss? Jobba med oss på din ledighet!

Marinkraft Bemanning Sverige AB