teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jobbar du till sjöss inom teknik och maskin? Se hit!

Ansök nu

Jobbar du till sjöss inom teknik och maskin? Se hit!

Sjöbryggan

Vill du jobba extra iland? Vi på Marinkraft är länken mellan jobbet på sjön och jobbet på land. Ledig tid mellan törnarna är i allra högsta grad behövlig, men ibland kan det vara skönt att ha ett alternativ till ledigheten. Hos oss på Marinkraft finns möjligheten att jobba extra i den omfattning du själv vill.

Hos oss på Marinkraft får du möjligheten att stödja verksamheter på land med din kunskap från sjön och samtidigt få ta del av den senaste tekniken från verksamheter på land. Vi söker dig som jobbar med teknik och maskin till sjöss och som vill jobba mellan törnarna. Du kommer att arbeta brett med olika typer av arbetsuppgifter inom olika branscher såsom producerande industri, energi, varvsindustrin med både fritidsbåtar och yrkesfart. Även utföra förebyggande underhållsarbete samt reparation inom ovan nämnda branscher.

Som medarbetare hos oss på Marinkraft förväntas du ha erfarenhet från sjön av liknande arbete. Du jobbar troligen som maskinist. Du är en lagspelare, lösningsorienterad och gillar att lära dig nya saker. Vidare är du prestigelös och utför ditt arbete med noggrannhet.

Vi vill utvecklas tillsammans med våra medarbetare och det är därför mycket viktigt att du vill vara en del av Marinkraft och sjöbryggan. Extrajobbet kan leda dig vidare till nya spännande erfarenheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Jobbar du till sjöss inom teknik och maskin? Se hit!

Marinkraft Bemanning Sverige AB