teknikjobb.se

logga

Jobba som Technical Product Engineer hos Samsung i Stockholm

Ansök nu

Jobba som Technical Product Engineer hos Samsung i Stockholm

Söker du en ny spännande roll på ett globalt och dynamiskt företag där du har möjlighet att växa och utvecklas? På Jefferson Wells söker vi nu efter en Technical Product Engineer för ett långt konsultuppdrag hos vår kund Samsung i Stockholm. Vi söker efter dig som tidigare har jobbat i liknande bransch och har erfarenhet av projektledning. Låter detta som något för dig? Lär mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm
Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag på 2 år, med chans till förlängning

Om Samsung

Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence-and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today's fast-paced global economy, change is constant and innovation is critical to a company's survival. As we have done for 70 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As a Technical Product Engineer, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers' lives.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bli anställd hos oss på Jefferson Wells och arbeta hos vår kund Samsung i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag på två år men för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning. Som Technical Product Engineer tillhör du Samsungs Technical Product Management Team inom Telecom. Du kommer att rapportera till Group of Technical Product Manager och du utgår från Samsungs kontor i Kista.

I den här rollen kommer du att stötta säljteamet i försäljningsprocessen mot operatörer och andra kunder. Du kommer att hitta affärsmöjligheter genom att ha god kunskap om kundernas efterfrågan och funktionerna i produkterna. Vidare kommer du att jobba med programvarutestning av telekomprodukter för den svenska marknaden. Ett arbete som inkluderar testning i alla större operatörsnätverk i Sverige.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Samarbeta nära de svenska operatörerna och se till att utvalda produkter uppfyller deras krav.

 • Stötta olika projekt (5G, eSIM och annan ny teknik).

 • Stötta den tekniska produktchefen för att kvalitetssäkra produkterna och få ut dem på marknaden i tid.

 • Presentera och slutföra nya produktscheman för kunderna och se till att de hålls och levereras i tid.

 • Presentera line-up och tekniska roadmaps för kunderna.

 • Underhålla och följa upp programvaruproblem rapporterade från kunder.

Den vi söker

Vi söker efter dig som har en stark kommunikationsförmåga, är lösningsorienterad och relationsskapande. Du har ett öga för detaljer och en innovativ inställning. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete samt jobba mot korta deadlines. Du har en god förmåga att hantera tekniskt förtydligande och samarbete med tekniska kunder och chefer för operatörer.

Du har

 • Universitetsexamen kopplat till Telekommunikation, Ingenjör, Teknologi eller IT

 • Relevant erfarenhet från liknande bransch

 • Erfarenhet av projektledning

 • Kunskap kring nätverksfunktioner och aktuella distributioner

 • Kunskap i olika mobila operativsystem som Android

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på Paula.Skoglund@jeffersonwells.se

Dela detta jobb

logga
Jobba som Technical Product Engineer hos Samsung i Stockholm

Jefferson Wells