teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jobba som servicerörläggare inom fastigheter

Företag Barona
Ort
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Jobba som servicerörläggare inom fastigheter

Jobba som servicerörläggare via Barona.
Är du en prestigelös person med ett stort intresse för VVS-arbete, underhåll och reparation? Vill du vara med och bidra till Veolias framgångar? I rollen som VVS montör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, tålmodig och lyhörd kollega. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom VVS och god generell förståelse för VVS-arbete, underhåll och reparation.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men arbeta uppdragsbaserat hos Veolia. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mattias Molin på telefonnummer: 0735-230890. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder outsourcing av kundservice och använder den senaste tekniken för att skapa effektiva och lönsamma partnerskap. Som ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag hjälper vi människor och organisationer att växa genom våra rekryteringstjänster, bemanningstjänster och outsourcingtjänster. Vi är verksamma inom en rad olika affärsområden och branscher inom både White Collar och Blue Collar-segmenten. Vår strategi är enkel: att erbjuda flexibla lösningar för våra kunders behov och utmaningar. Vår framgång grundar sig på dedikerade kollegor inom respektive affärsområde som förstår kundens marknad och vet vad som krävs för att lyckas. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar till företag och organisationer över hela landet. Vår ambition är att fortsätta växa och utmana för att bli en marknadsledande aktör i Norden utan att släppa vår entreprenöriella kultur eller kunskap om marknaden.

Dela detta jobb

Jobba som servicerörläggare inom fastigheter

Barona