teknikjobb.se


Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Fasticon i väst har lediga jobb för inhyrning och rekrytering!

Vi söker dig som är redo för nytt jobb inom fastighetsbranschen i Västsverige. Vi får ständigt in spännande jobbuppdrag till vilka vi matchar personer med passande kompetens. I vårt stora nätverk av människor hittar vi alltid intressanta kandidater, vill du också vara en del av det?

Du kan ha erfarenhet från roller som drifttekniker, fastighetsförvaltare, fastighetschef, uthyrare eller någon annan roll inom branschen.

Är du intresserad av tillsvidaretjänster eller/och vill jobba som uthyrd konsult med uppdrag som oftast sträcker sig mellan 3-12 månader får du gärna höra av dig.

Ansökan

Registrera ditt CV här på sidan, Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Frågor besvaras av Cecilia Schön, cecilia.schon@fasticon.se eller 0701- 43 03 57.

Då vi löpande utvecklar vårt nätverk har vi inte fastställt något senaste datum för ansökan. 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Jobba i fastighetsbranschen!

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Dela detta jobb